Timisoara

Anunt Gold Tractari auto in Timisoara non stop

Tractari auto in Timisoara non stop - Tractari auto VLC din Timisoara executa tractari auto si remorcari non stop, in cele mai bune conditi, la cele mai atractive preturi de pe piata. Firma are in dotare platforme si masini complet echipate, manevrate de un personal calificat pe domeniul tractarilor auto.

Asigurari Auto in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0769089098
Social links
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
5491

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Asigurari Auto in Timisoara

Firma de asigurari incheiem asigurari auto obligatorii RCA si CASCO la cele mai atractive preturi.

Unde valideaza asigurarea?
  • Pentru riscul de avarii, atit pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate;
  • Pentru riscul de furt pe teritoriul Romaniei si a celorlalte state apartinind Spatiului Economic European (SEE), cu posibilitatea extinderii acoperirii acestui risc si in afara SEE, fara plata unei prime aditionale, daca exista incheiata la ASIROM o asigurare de raspundere civila cu valabilitate in afara SEE sau contra platii unei prime de asigurare suplimentare.

Perioada de asigurare
Asigurarea se incheie pe o perioada de un an de zile sau pe perioada contractului de rate / leasing.

Sumele la care se incheie asigurarea

Autovehiculele (inclusiv modificarile aduse acestora) se asigura la o valoare (suma asigurata) stabilita de Asigurator la incheierea asigurarii, prin Oferta de asigurare si acceptata de Asigurat ca fiind valoarea autovehiculului, valoare ce nu se modifica pe parcursul unui an de asigurare.

Anunt Platina Spalat tapiterie auto la domiciliu in Timisoara

Firma din Timisoara cu o experienta de 10 ani in spalat tapiterie auto, ofera servicii de curatat tapiterie auto la domiciliu in Timisoara si zonele limitrofe. Preturile sunt personalizate si incep de la 150 de lei. Se elibereaza factura si chitanta pentru serviciile prestate.