Timisoara

Anunt Gold Tractari auto in Timisoara non stop

Tractari auto in Timisoara non stop - Tractari auto VLC din Timisoara executa tractari auto si remorcari non stop, in cele mai bune conditi, la cele mai atractive preturi de pe piata. Firma are in dotare platforme si masini complet echipate, manevrate de un personal calificat pe domeniul tractarilor auto.

Asistenta rutiera camioane si remocri

Asistenta rutiera camioane si remocri

Detalii anunt

Telefon
0730022011
Social links
Pret
1.199 LEI
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
984

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Asistenta rutiera pentru camioane si remorci de la InBrok, incheiata la Mondial Assistance, reprezinta linistea oferita de o asigurare intradevar facuta pentru cei care detin unul, doua sau chiar o flota de masini care zilnic circula pe drumurile din Romania si Europa.

Stim cu totii, mai ales cei din domeniul transporturilor cat de mult costa tractarea unui camion sau a unei remorci si cat de mult dureaza rezolvarea acestor probleme.

Este prima si probabil unica asistenta de acest gen acum valabila in Romania. Profita acum de toate beneficiile acestei asistente rutiere la preturi avantajoase!

Beneficii și Servicii

Servicii de bază
– Intervenție la locul evenimentului rutier (pană de cauciuc, baterie descărcată, pană combustibil sau ulei, chei pierdute sau blocate, defecțiune electrică sau mecanică) 2.250 RON
– Tractare la service 6700 RON, cel mai apropiat service de brand sau autorizat Destine Broker de Asigurare
– Recuperare autovehicului accidentat și tractare 6700 RON, cel mai apropiat service de brand sau autorizat Destine Broker de Asigurare
– Parcarea autovehiculului în siguranță 350 RON, max 3 zile
– Gestionarea reparației la service organizare serviciu și asistență
– Servicii telefonice de traducere client-service organizare serviciu și asistență
Serviciile adiționale

! Nu sunt valabile în cazul defecțiunilor la anvelope (pană rutieră).


Daca Defecțiunea a avut loc la o distanță > 50 km de localitatea de domiciliu și Reparația durează > 1 zi, ATUNCI se asigură:
– Cazare motel / hotel(per cameră / per noapte) 315 RON per noapte, max 3 nopți
– Livrarea pieselor de schimb (pt. reparație) organizare serviciu și costuri de livrare: în sarcina Mondial Assistance
– Servicii de taxi 225 RON

Anunt Diamant Curatat tapiterie auto la domiciliu in Timisoara

Firma din Timisoara ofera servicii de curatat tapiterie auto la domiciliu. Solutii profesionale, special folosite pentru prevenirea deteriorarii materialului, pastrarea culorilor si a aspectului de nou si indepartarea mirosurilor neplacute; spalat+uscat tapiteria cu ajutorul aspiratorului injectie-extractie.