Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Atelier creativ (pentru adulți): Păpușele RALUșele de Moș Nicolae

Atelier creativ (pentru adulți): Păpușele RALUșele de Moș Nicolae

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
726

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 27 noiembrie 201717:00-18:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Atelier creativ (pentru adulți): Păpușele RALUșele de Moș Nicolae

Pe măsură ce se apropie venirea lui Moș Nicolae, ne încearcă deopotrivă bucurie și nerăbdare, indiferent de vârstă. În curând vom lustrui ghetuțele și le vom așeza la ușă, în așteptarea Moșului. Anul acesta nu vom primi însă o jordiță, ci o simpatică păpușică de lemn. Raluca Weber-Popa vă invită la Biblioteca Centrului Cultural German, pentru a vă da frâu liber imaginației. Participați la acest atelier și creați-vă propria RALUșică!

Intrarea este liberă. Materialele sunt puse la dispoziție de noi. Vă puteți înscrie la atelier trimițând un e-mail la adresa r.cojocariu@ccgtm.ro până cel târziu 24.11.2017. Numărul maxim de participanți este 10 adulți. Cititorii noștri care dețin cardul Cultura Plus au prioritate. (Persoană de contact: Ruxandra Cojocariu)

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara