Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

AUR european la doar 11 ani!

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
805

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Sportivul timişorean Ionuţ Arsinoaia, în vârstă de 11 ani, legitimat la Clubul Sportiv de Go Walter Schmidt Timişoara, a cucerit medalia de aur şi titlul de Campion European la Go, categoria sub 12 ani, la Campionatele europene de Go pentru juniori şi tineret, organizate în localitatea Subotica - Palic din Serbia, în perioada 24-27 martie 2016.
La categoria sa de vârstă au participat 60 dintre cei mai buni juniori europeni care s-au întrecut pe parcursul a 6 runde, sportivul nostru reuşind sa termine competiţia neînvins cu toate că a a avut de înfruntat un grup de jucători foarte puternici din Rusia. Astfel, pe locurile următoare s-au clasat Virginia Shalneva (principala favorită), Nikita Prikarev şi Ivan Klochikhin, toţi trei din Rusia.
La celelalte două categorii de vârstă sportivii români au reuşit să obţină locurile 7,8 şi 9 la sub 16 ani şi locul 8 la sub 20 de ani.
Cu această ocazie Ionuţ a reuşit să obţină, alături de Ivan Klochikhin - Rusia şi Ferdinand Marz - Germania, calificarea la Campionatele Mondiale de Go pentru juniori şi tineret care vor avea loc la Tokyo, în Japonia, în perioada 3-8 august 2016.
Tot la Subotica, Federaţia Europeană de Go a premiat şi echipele naţionale câştigătoare ale Campionatului European de juniori pe echipe, disputat în perioada noiembrie 2015 - februarie 2016, unde echipa naţională a României, cu Ionuţ titular în toate meciurile, a obţinut medaliile de argint reuşind să depăşească, între altele, echipele Germaniei şi Franţei, fiind depăşită numai de către repezentativa Rusiei.
Go-ul este un joc strategic originar din China şi foarte popular în Asia, vechi de peste 3.000 de ani, introdus însă în cele două Americi şi Europa abia în ultimul secol. Cu toate că regulile de joc sunt simple şi pot fi învăţate cu uşurinţă, este totuşi este un joc complex, comparabil în această privință numai cu şahul.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/