Timisoara

Brol Medical Center Client Diamant

Detalii clinica

Adresa
Timișoara, Strada Franyo Zoltan, nr. 6
Telefon
0256221009, 0722356238
Web
https://www.brol.ro
Social links
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
19962

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Brol Medical Center Timisoara


Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene. Clinica va ofera servicii de chirurgie plastica, reconstructiva si estetica. Pe langa aceste servicii am venit in intampinarea clientilor nostrii si cu un cabinet modern de dermatologie dotat cu cele mai noi tehnologii laser si IPL. In clinica, de asemenea veti putea gasi si alte specialitati medicale precum: chirurgie generala, neorochirurgie.

Clinica este dotata cu 3 cabinete de consultatie si tratament, 1 bloc operator ultramodern cu 2 sali de operatii dotate conform standardelor europene in domeniu, saloane de preanestezie si saloane pentru supravegherea postoperatorie imediata precum si 20 de saloane cu 1 si 2 paturi ultramoderne reglabile prin telecomanda, fiecare cu grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, internet, telefon, precum si anexele aferente dotate la fiecare pat cu oxigen si sistem de aspiratie.

Intreaga echipa medicala condusa de prof dr Bratu are ca principal obiectiv sa asigure clientilor clinicii BROL rezultate excelente in conditii de siguranta maxima si confidentialitate prin pregatirea si modul de lucru profesionist datorat experientei acumulate in cei peste 17 ani de activitate in privat, in cele peste 16000 de interventii chirurgicale de complexitate foarte variata efectuate in clinica privata.

Orar clinica

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00