Timisoara

Brandurile Buzz si Sport Vision din toamna in ansamblul mixt Openville

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
409

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

BRANDURILE BUZZ ŞI SPORT VISION, DIN TOAMNĂ, ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE TIMIŞOARA

Dezvoltarea ansamblului Openville, proiectul mixt care integrează Iulius Mall, aduce noi branduri în Timişoara. Unul dintre acestea este BUZZ, brand adresat iubitorilor şi împătimiţilor culturii sneakers-ilor. BUZZ va deschide în toamnă, la Iulius Mall Timişoara, primul magazin din vestul ţării, concomitent cu inaugurarea Sport Vision, brandul sub egida căruia activează. Cele două magazine vor avea osuprafaţă totală de 300 mp şi vor completa mixul de branduri din zona sport a mall-ului.

BUZZ Sneaker Station promovează cultura urbană şi este destinaţia principală pentru iubitorii de sneakers, care vor găsi o gamă extinsă de modele de încălţăminte, unele în ediţii limitate, de la cele mai populare branduri, precum: Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Puma, Converse, New Era. Aflat în pas cu trendurile internaţionale, BUZZ a devenit locul preferat al celor care urmează evoluţiile comunităţii iubitorilor de sneakers, al celor cărora le place să fie diferiţi, originali şi care îşi exprimă atitudinea şi individualitatea prin stilul propriu.

BUZZ este prezent în România cuşapte magazine, în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Galaţi, la care se adaugă şi un magazin de tip Outlet în Capitală.

La Sport Vision, sportivii de performanţă, împătimiţii expediţiilor sau cei care doresc să facă mişcare vor găsi o gamă variată de îmbrăcăminte, încălţăminte, echipamente şi accesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii. Sport Vision are la bază conceptul de magazin multi-brand, deținând licenţă pentru peste 40 de brand-uri din domeniu, precum: Champion, Lonsdale, Ellesse, Umbro, Slazenger. Totodată, este partener internațional cu brand-uri de top din lume, ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Jordan, Asics, New Balance, Timberland și altele.

La capitolul încălţăminte, Sport Vision oferă opţiuni diverse de pantofi sport, ghete şi încălţări speciale pentru fotbal, fitness sau jogging. Secţiunea de îmbrăcăminte este la fel de generoasă: jachete, hanorace, treninguri, pantaloni, tricouri şi bluze. Persoanele care doresc să aibă parte de cel mai bun echipament pe munte pot opta pentru o varietate de accesorii utile în expediţiile outdoor. Accesorii fitness, mănuşi de box, gantere, articole pentru sporturi precum alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot, genţi speciale pentru echipamente și accesorii lifestyle sunt o parte dintre produsele care se vor regăsi, din această toamnă, în magazinul din Iulius Mall, parte a ansamblului Openville.

Sport Vision are 10 magazine în România, deschise în oraşe precum Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Galaţi.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta