Timisoara

Bucurie si magie inainte de Craciun, la Cartea de Nisip

Bucurie si magie inainte de Craciun, la Cartea de Nisip

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Libraria Cartea de Nisip
Vizualizari
1453

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 13 decembrie 2013 - Duminica 15 decembrie 2013

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Evenimente pline de bucurie si magie, la Cartea de Nisip!

1. Târg de Crăciun

Nu putem aduce ninsoarea, dar putem să vă oferim un decembrie frumos și plin de bucurii! În această lună specială,Cartea de Nisip te aşteaptă cu cele mai frumoase cadouri!

2. Coronița de Crăciun

Vineri, 13 decembrie, de la ora 18:00, în cafeneaua librăriei (separeu), ne pregătim de Crăciun! Vom crea un aranjament vesel,o coroniță pentru ușă. Pentru ornat coronița punem la dispoziție o grămadă de mici ornamente: nuci vopsite, clopoței, conuri de brad, nasturi, mărgele, inimioare din fetru, bucăți de fetru colorate, diferite panglici simple, aurii, argintii sau cu diferite imprimeuri specifice!

3. Tudor Crețu - Casete Martor

Riscaţi-vă! De la ora 19:00, vă asteptăm la Cartea de Nisip! Motivul? Lansarea-talk-show (inclusiv reflectoare) a unui roman-(tele)viziune: CASETE MARTOR

4. It's a Child's Play

Ce facem sâmbăta, 14 decembrie, aceasta de la ora 11:00, la librărie? Vom vorbi despre: Ocolul Timișoarei în 10 zile (Decembrie 1989) Vomînvăţa despre: Viorel Oancea Vom descoperiîmpreunăsemnificaţia cuvântului: "curaj" Atelieruleste gratuit.Participarea se face pe bază de înscriere laLibraria Cartea de Nisipsau

5. Podoabe pentru brad

Sâmbătă, de la 12:30, creăm! "Podoabe pentru brad" este un atelier dedicat atât copiilor, cât si părinţilor! Ne jucăm cu ceramică, panglici, mărgele, sclipici, betișoare din lemn, tempera, hârtie!

6. Cranţipocii vă dăruiesc o seară plină de voie bună şi copilării!

Magie, pian şi poezie pentru copii! Cuvântul CRANŢIPOC a luat naştere dintr-o joacă a literelor şi a prins viaţă printr-o senzaţie.Ce vă imaginaţi când spuneţi CRANŢIPOC? (poate o bomboană care „explodează” într-o „mare” de gusturi atunci când o spargeţi între dinţi). "O familie de castori formată din RODO –tatăl, LEA –mama, TIMI- fiul şi VIVI- fiica. Această minunată familie îşi trăieşte viaţa într-o căsuţă la munte, lângă un râu repede şi rece, având mulţi prieteni. Timi şi Vivi sunt nişte castorei dornici de aventură,neastâmpăraţi…" Cu: Briana Cigan (pian), Oana Maria Cristescu ( poezie).

7. Crulic - Drumul spre dincolo

Un film excepțional, în regia Ancăi Damian:Crulic - Drumul spre dincolo (2011), 73'.Duminica aceasta, de la ora 18:30! Moderatori: Lucian Mircu (Marele Ecran), Lucian Maier (FilmSense) "Crulic - Drumul spre dincolo spune povestea reală a lui Claudiu Crulic, un român arestat în Polonia pentru un presupus furt, ţinut în închisoare în ciuda probelor ulterioare care arătau că, la data jafului, el nu se mai afla în capitala Poloniei, şi abandonat de toată lumea până la moartea survenită în urma grevei foamei. Ministrul de Externe al României la vremea respectivă, Adrian Cioroianu, şi-a prezentat demisia, în timp ce, în Polonia, trei doctori sunt încă judecaţi pentru moartea lui Crulic. Filmul povesteşte însă drama cu un umor proaspăt care te face să râzi şi să plângi în acelaşi timp." Un proiect realizat în parteneriat cu Asociaţia Culturală Citizenit. Sprijin: Marele Ecran, FilmSense.