Timisoara

Cadourile oferite de Craciun

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
810

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, IULIUS TIMIȘOARA i-a răsplătit pe clienţi cu mii de daruri deosebite. Campania „Deschide cadoul celui mai frumos Crăciun”, desfăşurată în luna decembrie, la IULIUS, a fost cu noroc pentru trei clienţi, care, în urma tragerile la sorţi, au câştigat excursii la ski în Austria.

Pentru că au făcut cumpărături în cel mai mare mall din afara Capitalei, Marcu Ancuţa din Timişoara, Bugarin Horia şi Blaj Ioan, ambii din Dumbrăviţa, vor petrece un sejur la ski în Alpii austrieci. Alături de perechea lor, cei trei norocoşi vor avea ca destinaţie de concediu pârtiile Ischgl din Austria.

Pe parcursul campaniei, alţi 5.000 de clienţi care au participat la campania de Crăciun au fost recompensaţi cu premii precum: decoraţiuni, vouchere pentru cumpărături la magazinele din mall, produse cosmetice şi băuturi răcoritoare.

Şi pe contul de Facebook al IULIUS TIMIȘOARA s-au împărţit daruri, fanii participând în număr mare la un joc interactiv, unde aveau misiunea de a prinde cât mai multe cadouri în sania magică a lui Moş Crăciun.

Şi în anul 2015, IULIUS TIMIȘOARA îi aşteaptă pe împătimiţii de cumpărături cu evenimente aparte, concursuri cu premii şi oferte atractive!