Timisoara

Canotaj! Elita juniorilor si seniorilor si-a dat intalnire pe Bega

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
581

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

În perioada 6-9.04.2015 se desfășoara la Timișoara Campionatele Naționale de Fond pentru juniori și seniori. Competiția rezervată juniorilor a avut loc în zilele de 6 și 7 aprilie 2015 si au aliniat la start peste 200 de sportivi din 19 structuri sportive în 22 de probe. Seniorii se intrec astazi si maine in acelasi loc, pe raul Bega.
În zilele de 8 și 9 aprilie începând cu ora 9.00 vor lua startul seniorii, 170 de sportivi din 10 cluburi sportive în 23 de probe.
Alături de sportivii și tehnicienii cluburilor sportive se vor afla doamna Elisabeta Lipă președintele F.R. Canotaj, domnii Sandu Pop secretarul general al F.R. Canotaj, Zlatomir Balojin și Traian Stancu membrii în Comisia de organizare.
In competitia juniorilor, Timisoara a luat 7 medalii prin cluburile CSS Bega si CSM. Astfel, echipele din orasul nostru au strans o medalie de aur prin Dan Radu Bardan, doua medalii de argint, Daniel Ștefan Spridion si echipajul Ștefan Robert Niță și Paul Nicolae Toma, si patru medalii de bronz: Alexandru Boaru și Mălina Laura Musteață, Alin Homorogan, Flavius Gabriel Boldor, Denis Gabriel Rada și Bogdan Marius Doroș, Fabian Constantin Martin și Adrian Constantin Matei (acest echipaj a fost dublu medaliat).