Timisoara

167 de ani de Caragiale

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
1388

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 30 ianuarie 20199:00-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Studiourile PROSPERO DELICII aduc la cunoştinţă onor. public timişorean că pe 30 Gerar a.c. se împlinesc 167 de ani de la naşterea domnului I.L.Caragiale, motiv pentru care în stabilimentele Prospero Delicii din Centru, sala Olimpia si Lidia se întâmplă chestiuni arzătoare la ordinea zilei.

Pentru că ne place să punem punctele pe i şi pentru că avem puţintică răbdare, transformăm cele trei cofetării Prospero Delicii (luați o foaie şi notaţi: Piaţa Victoriei nr.5, Str. 1 Decembrie nr.90, Str. Lidia nr.90) după modelul Union din anul de graţie Unamiaoptsuteşaptezecisiopt: un buchet stufos de ofertaţiuni speţiale, feţe de masă cadrilate, muzică de la virtuozii Ionesco, Piscupesco si Moscopol, fresh-uri la halbă ca pe vremea lui Jupân Dumitrache şi Nae Girimea (e musai obligatoriu să le încercați pentru o magnetizare straşnică).

Pregătiți inspirațiunea şi curat condeiul: la stabilimentele de mai sus puteți să trimiteți cărți poştale de colecție (dacă „andrisantul” e cunoscut, ne ocupăm noi să ajungă unde trebuie, evitând confuziunile şi machiaverlâcurile).

De la tipografie aducem un număr proaspăt din Răcnetul Carpaţilor, amicul si colaboratorele nostru R. Vent. are din nou părerile la el şi combate bine. Nu vor lipsi rubricile consacrate „Horoscopul scuză mijloacele” si interviul curat senzațional cu I.L. Caragiale. Răcnetul Carpaților, publicație care conține gluten şi care tachinează straşnic, se distribuie pe ochi frumoşi, dar nu strică să ştiţi vreo 2-3 replici din Nenea Iancu ca parolă. Parol!

Apropo de replici, vom avea pahare de colecţie pentru MEGA Cappuccinescu cu texte din stimabilii Farfuridi, Trahanache, Caţavencu, Lache, Mitică, Mița Baston, Jupân Dumitrache et co. Fotodocumentaţi tot cu #curatcaragiale#prosperodelicii pe INSTA, să ştim şi noi cu cine votăm.

Atragem atenţia onor. public timişorean că pe 30 Gerar este prima şansă pentru întâiaşi dată în 2019 pentru a achiziţiona la preţuri bine intrate la apă o sumă întreagă de delicii, trataţii cu ceaiuri şi un duet de mare angajament textil (şervete de masă à la Union, imposibil de urmărit de mațe-fripte sau coate-goale).
Doboşul va avea tot 40 de straturi (40 de straturi în cap, coane Fănică!).

Curat delicios! Muzica! Muzica!

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta