Timisoara

Anunt Basic Casa funerara in Timisoara

Casa Funerara Nicomar din Timisoara pune la dispozitia famililor indurerate casa funerara pentru priveghi. Pierderea unei persoane iubite prezinta o schimbare brusca in viata, care nu va mai fi la fel de-acum inainte.

Cat de importanta este optimizarea stocurilor?

Cat de importanta este optimizarea stocurilor?

Detalii anunt

Telefon
0729905555
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
912

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

In orice companie care are o gestiune, stocurile sunt la fel de importante ca oricare alt departament, ba chiar mai mult, in anumite cazuri, sunt cele mai importante, deoarece din vanzarea si gestionarea corecta a acestora, compania isi realizeaza profiturile, iar in momentul in care gestiunea nu este realizata corect, compania poate realiza pierderi substantiale! In momentul in care nu mai avem o legatura directa cu gestiunea stocurilor si nu exista o sincronizare perfecta, se creeaza un dezechilibru major, ajungand sa pierdem foarte mult financiar.

De ce? Deoarece investim in produse care raman in depozit sau in produse care nu ajung in timp util, la client! Stocul prea mare, ajunge sa se deterioreze in depozit, iar pierderile vor fi majore daca nu avem un marketing de calitate. La fel se intampla insa si in momentul in care nu realizam stocuri suficiente de teama sa nu ramanem cu ele pe cap, aici, putand sa ne confruntam cu problema de a nu onora comenzile, din lipsa stocului.

Cum ne dam seama ca avem nevoie de un soft pentru optimizarea stocurilor?


- Nu exista stabilitate in cerere, pe parcursul unui anumit interval de timp
- Rotatia stocurilor este foarte scazuta
- Marfa expira pe stoc deoarece avem in depozit o cantitate mult mai mare decat cererea
- Cei care se ocupa de stocuri pierd prea mult timp cu setarea manuala a valorilor minime, maxime sau de siguranta ale stocurilor
- Produsele nu ajung la timp la client
- Stocurile sunt ba prea mari, ba prea mici

De ce sa achizitionam un ERP?


Achizitionarea si implementarea unui program ERP ne va ajuta pe viitor sa nu ajungem in situatiile descrise mai sus, deoarece un astfel de sistem ne ajuta sa planificam sis a optimizam corect si in timp real, stocurile. In plus, exista numeroase alte motive pentru care un astfel de sistem este potrivit , in special in conditiile economice actuale, cand costurile generate de transportul, gestionarea si manipularea marfurilor sunt extrem de ridicate, sau clientii vor dori sa lefie livrate produsele cerute in cel mai scurt timp.

Intr-o alta ordine de idei, exista foarte multe posibilitati si variabile care pot sa influenteze stocurile si cererea de la clienti, motiv pentru care, compania noastra, va pune la dispozitie un sistem ERP si va ofera toate solutiile necesare unei activitati fara probleme.

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro