Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Ce înseamnă specificațiile atunci când cumpărați o mașină?

Ce înseamnă specificațiile atunci când cumpărați o mașină?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 4 zile
Vizualizari
320

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când cumpărați o mașină, primul lucru de care trebuie sa tineti cont sunt specificațiile din cartea mașinii. Mulți oameni știu ce tip de motor are o mașină doar uitându-se la ea, în timp ce alții au nevoie de o detaliere adecvată a ceea ce înseamnă aceste specificații.

Motor - veți obține doar trei tipuri de motoare. În acest caz, hibrizii electrici vor fi excluși. Cele două tipuri principale de motoare pe care le veți primi sunt opțiunile diesel și pe benzină. Fiecare dintre ele are o configurație complet diferită față de cealaltă, cum ar fi construcția sistemului de aprindere.

Cilindri - aceasta este cantitatea de cilindri care se găsește în interiorul camerei. Mașinile mai mici au patru cilindri, în timp ce cele mai puternice motoare care sunt folosite pe pistele de curse vor avea doisprezece cilindri. Uneori, mașinile vor fi descrise ca având un "șase cilindri în linie dreaptă", ceea ce înseamnă că toți cilindrii sunt aliniați pe o singură linie, spre deosebire de tipurile în V și de configurațiile orizontale.

Cilindree - pe majoritatea mașinilor veți observa că există un număr de genul acesta: 1.4 sau 2.0, etc. Aceasta este cantitatea de litri pe care mașina o va folosi într-un singur ciclu. Motocicletele vor avea un număr ca acesta, de exemplu: 800cc; ceea ce înseamnă opt sute de centimetri cubi.

Transmisie - Există o transmisie cu patru viteze, cu cinci viteze și așa mai departe. Numărul indică în câte trepte de viteză poate fi pusă mașina. Există, de asemenea, transmisie manuală și transmisie automată, care sunt două sisteme de conducere diferite.

Putere - Mulți proprietari de mașini vor cunoaște puterea mașinii prin utilizarea unității Horsepower. În termeni simpli, un cal putere ar fi echivalentul puterii unui cal. Imaginați-vă așadar ce putere veți avea dacă mașina are 700 CP. Aceasta este o mașină foarte rapidă.

Capacitatea rezervorului de combustibil - aceasta este o specificație destul de simplă. Aceasta este cantitatea de combustibil pe care o poate conține rezervorul de combustibil. Cu alte cuvinte, ar putea fi un rezervor de 30 de litri sau unul de 40 de litri. Aceasta va depinde de tipul și dimensiunea mașinii. Acest lucru vă ajută să înțelegeți cât de mult combustibil puteți utiliza cu un rezervor plin, astfel încât să vă puteți planifica bugetul de combustibil.

Sistemul de propulsie - mașina dvs. va fi fie FWD (tracțiune față), fie RWD (tracțiune spate) sau 4x4 (tracțiune pe patru roți). Rețineți că o tracțiune integrală nu înseamnă că mașina este un vehicul de teren ci mai degrabă că puterea este trimisă la toate roțile. Tracțiunea față înseamnă că puterea este aplicată pe roțile din față. Cu tracțiune față spate, mașina trebuie să fie trasă. Tracțiunea spate trimite forța către roțile din spate, ceea ce înseamnă că mașina este împinsă.

Daca sunteti in cautarea sau daca doriti sa vindeti o masina si nu numai, site-ul de anunturi gratuite ivu.ro vine in ajutorul dvs.