Timisoara

Ce sunt senzorii plăcuțelor de frână?

Detalii anunt

Telefon
0722510063
Web
https://promotortm.ro/service-auto/
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Apartine de
Promotor - Ghiroda
Vizualizari
99

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Ce sunt senzorii plăcuțelor de frână?

După denumirea lor, senzorii plăcuțelor de frână sunt sisteme electronice care avertizează șoferul faptul ca uzura plăcutelor de frâna a trecut de un anumit nivel. În general, acești senzori sunt montați în interiorul plăcuțelor, iar după un anumit timp, odată cu uzură acestora se va aprinde un martor în bordul autoturismului.

Când trebuie schimbați senzorii?

După apariția martorului în bord, se recomanda sa nu parcurgeți mai mult de 1000km cu acesta aprins deoarece riscați sa va distrugeți discurile de frâna si astfel veți avea costuri de reparații suplimentare. Senzorii sunt în interiorul plăcutei de frână deci nu va fi nevoie de achiziționarea lor separata.

De ce sunt importanți acești senzori?

Senzorii pentru plăcuțele de frână sunt importanți deoarece va pot salva de vizite suplimentare la service si va pot atenționa din timp când este cazul sa schimbați plăcuțele de frână, în felul acesta nu veți fi luat pe nepregătite când va fi nevoie sa schimbați plăcuțele de frâna.

Recomandăm achiziționarea de plăcuțe de frână și de alte piese auto de la magazine autorizate și montarea lor în service-uri autorizate pentru o experiență cât mai bună și pentru a beneficia de garanția pieselor și garanția lucrării.