Timisoara

Anunt Gold Spalat haine profesional in Timisoara cu preluare de la domiciliu

Firma Wash House din Timisoara - tel. 0721.236.102 - ofera servicii de spalat haine profesional cu ridicare de la domiciliul clientului. Serviciile includ: spalarea hainelor, calcat, apretat, ambalare, servicii pentru eventualele reparatii (cusut nasturi, buzunare, fermoare etc.) Plata se poate face atat la predarea hainelor cat si la ridicarea...

Ce trebuie sa ne intereseze la un program de facturare

Ce trebuie sa ne intereseze la un program de facturare

Detalii

Telefon
0729905555
Social links
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1025

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Daca sunteti unul dintre managerii de companie care inca mai tineti contabilitatea folosind hartii, formulare si registre, ar trebui sa va ganditi la avantajele unui program de facturare si la cat de practic si fiabil poate sa fie acesta pentru companie. Piata programelor de facturi s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani in tara noastra, permitand companiilor mari sau mici sa reduca semnificativ costurile de timp si bani si in acelasi timp sa eficientizeze procedurile financiare si contabile. In acest sens, va prezentam cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont cand alegeti un program de facturare.

Ce trebuie sa ne intereseze la un program de facturare:
 trebuie sa emita facturi in conformitate cu legislatia in vigoare;
 trebuie sa apara toate informatiile obligatorii pe factura;
 trebuie sa aiba posibilitatea sa emita facturi fiscal si facturi proforme
 sa memoreze datele clientilor si produselor facturare
 sa inregistreze cheltuielile
 sa permita aplicarea de discounturi pe client sau produse
 sa permita definirea de serii si numere pentru facturi
 sa permite emiterea facturilor pe baza altor facturi (sa genereze o factura fiscala dintr-o
factura proforma sau avans)
 sa emita chitante
 sa preia informatiile pe chitantei direct de pe factura
 sa permita incasari cu chitanta, ordin de plata sau fara chitanta
 sa urmareasca incasari de documente
 sa genereze registru de casa
 posibilitate de facturare in diverse valute
 sa aiba acces online pentru preluarea informatiilor de la client
 sa se poata trimite documentele, facturile pe email
 sa faciliteze exportul documentelor in diverse formate: excel, Word, PDF, HTML, imagine

Programul de facturare trebuie sa ofere acces la facturile dumneavoastra din orice locatie si sa le centralizeze intr-un singur loc, in acest fel, cautarea unui document nu va va mai rapi din timp, deoarece este foarte usor de gestionat.

Programul de facturare trebuie sa permita efectuarea tuturor operatiilor de baza in gestiunea stocurilor, pentru depozitele si magazinele cu activitate de complexitate medie: receptia marfurilor si intocmirea NIR-urilor, transfer intre depozite, consumuri, operatii de inventar, corectie stoc, modificare pret, vanzarea marfurilor si intocmirea facturii sau avizului, gestiunea retururilor de marfa si operarea stornarilor, generarea situatiilor si rapoartelor de gestiune

Avand un program, nu mai exista riscul ca sa pierdeti factura sau sa o deteriorati. Un program de facturare va ofera siguranta documentelor in orice situatie. Mai mult decat atat, stim cat timp dureaza sa completam declaratiile pentru finante, cu cifre mai mult sau mai putin acurate.

Programul de facturare va ofera informatii, prin cateva clickuri, necesare completarii acestor declaratii sau formulare si va ajuta la fluidizarea activitatii din cadrul companiei.

Anunt Gold Parcare aeroport Timisoara

Cei care locuiesc in Timisoara stiu ca parcarea aeroportului International "Traian Vuia" nu e cea mai accesibila din punct de vedere al costurilor. Timisorenii au varianta sa plece din oras cu taxi sau sa apeleze la un prieten sau un membru al familiei pentru un "transfer" rapid.