Timisoara

Cea mai bună metodă pentru a economisi bani

Cea mai bună metodă pentru a economisi bani

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
449

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mai mult de 2/3 dintre adulții de peste 25 de ani nu au în acest moment suficienți bani economisiți pentru a fi acoperiți mai mult de o lună în cazul în care își pierd locul de muncă sau au un accident. Mulți dintre ei se bazează pe faptul că pot accesa un credit rapid în cazul unor evenimente neprevăzute. Pentru cei care vor să se pregătească în avans, stabilirea unui buget este metoda perfectă pentru a vă ajuta să economisiți o sumă consistentă de bani.

Aplicațiile de budgeting – Moda aplicațiilor pentru smartphone și tabletă a ajuns și în domeniul budgeting-ului. Astfel, găsiți acum pe Apple și Android Store atât aplicații cu plata, cât și gratuite pentru a vă ajuta să țineți un bilanț al veniturilor și cheltuielilor dumneavoastră. Astfel vă veți da seama unde vi se duc banii și ce cheltuieli în plus puteți reduce pentru ca la sfârșitul lunii să aveți o sumă de bani restantă care va merge într-un cont de economii.

Renunțarea la micile plăceri – Dacă ați înlocui cafeaua pe care o cumpărați în fiecare dimineață de la cefeneaua din drumul spre job cu una făcută acasă și luată la pachet într-un termos ați economisi cel puțin 300 de lei pe lună. Adăugând acestei sume alte economii prin înlocuirea altor cheltuieli puțin importante cu variantele lor mai ieftine puteți ajunge la un cont de economii care să vă ofere siguranța de care aveți nevoie în aproximativ un an.

Fiecare om ar trebui să aibă economii care să îi asigure un trai decent cel puțin 3 luni în cazul în care veniturile i se opresc brusc dintr-un motiv sau altul. Un cont de economii este varianta cea mai bună, dar în cazul în care vă găsiți într-o situație urgentă puteți oricând apela la un credit rapid.