Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Cele mai bune modele de uși pentru locuința ta. Iată ce să alegi

Cele mai bune modele de uși pentru locuința ta. Iată ce să alegi

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
DWF
Vizualizari
355

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Indiferent dacă îți renovezi locuința sau ți-ai cumpărat o casă nouă, unul dintre principalele lucruri de care trebuie să ții cont la amenajare este alegerea ușilor. Acestea elemente completează armonios decorul, îți oferă liniște și intimitate, dar totodată păstrează căldura în încăperi și țin zgomotele la distanță. Pe scurt, o ușă potrivită îți oferă siguranță, izolație termică, izolație fonică și un aspect deosebit de plăcut. Însă, ca să te bucuri de toate aceste caracteristici este esențial să iei în considerare selectarea unui model adecvat. Iată câteva opțiuni ideale pentru orice casă:

Uși furniruite

În cazul în care pui accent pe design, o variantă clasică și elegantă o reprezintă ușile furniruite. Acestea sunt rezistente, așa că nu există riscul să se deterioreze prea ușor și oferă camerelor un aer primitor. Izolează foarte bine termic și fonic, se găsesc într-o gamă variată de culori și stiluri, ceea ce înseamnă că vei găsi un produs potrivit oricare ar fi decorul ales pentru locuința ta.

Uși antifoc

Declanșarea unui incendiu reprezintă unul dintre cele mai importante riscuri pentru o construcție. Ca să beneficiezi de o asigurare suplimentară este esențial să alegi pentru locuința ta uși care oferă un nivel superior de protecție ignifugă. Există mai multe modele de uși antifoc, metalice sau din lemn, pe care le poți alege ca să-ți crești nivelul de siguranță. Acestea sunt fabricate din materiale incombustibile și pot întârzia sau preveni răspândirea focului dintr-o parte afectată de incendiu în alte zone ale casei. Ușile antifoc au construcție ermetică, etanșează complet golul de trecere și reușesc să împiedice chiar și extinderea fumului, a căldurii și gazelor toxice emanate de flăcări.

Uși laminate

Dacă nu vrei să investești prea mult în aceste elemente pentru casă poți merge pe varianta ușilor laminate. Prețurile lor sunt accesibile pentru că tehnologia de fabricație are costuri mai scăzute. Ușile laminate sunt o variantă excelentă în ceea ce privește calitatea și au o rezistență bună la umiditate. Se găsesc într-o gamă variată de culori și modele, astfel că îți va fi destul de simplu să găsești o ușă perfectă pentru amenajarea propriei locuințe.

Uși tip panou

Denumirea lor vine de la modul de construcție, respectiv ușile sunt confecționate din panouri sau bucăți de lemn masiv unite între ele pentru a forma o ușă dreptunghiulară roi pătrată. Deseori, acest model de uși includ panouri din sticlă sau zone reliefate din lemn. Ușile tip panou sunt destul de comune, dar asta pentru că conduc la un aspect curat și își păstrează forma în timp chiar și în condiții oscilante de umiditate.

Uși din sticlă


Elegante și ușor de personalizat după gusturile fiecărei persoane în parte, ușile din sticlă sunt o alegere potrivită în special pentru camerele întunecate. Cu toate că par fragile și greu de întreținut, în realitate acestea rezistă foarte bine pentru că sunt fabricate din sticlă securizată. Au o greutate mai mare, balamalele lor sunt puternice, iar în ceea ce privește îngrijirea nu ai nevoie decât de o lavetă și soluție pe bază de alcool. Pe lângă faptul că pot în diverse culori și stiluri, există și varianta ușilor din sticlă sablată care oferă un mai multă intimitate.

În general, ca să te asiguri că iei decizia potrivită referitoare la ușile pentru locuința ta trebuie să stabilești în primul rând care sunt principalele așteptări de la acestea. Mai departe, este important și aspectul, dar și siguranța ta sau gradul de izolare pe care ți-l oferă astfel încât să te poți simți confortabil în orice încăpere.

Sursa foto: unsplash.com

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro