Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Cele mai importante aspecte de avut in vedere pentru alegerea unui furtun

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 3 ore
Vizualizari
946

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In cadrul activitatilor de zi cu zi apar situatii in care se mai intampla ca uneori sa nu avem parte de cele mai bune conditii de desfasurare, iar o mare parte din cauza o constituie lipsa de atentie asupra unor aspecte de baza. Ca exemplu, indiferent ca este vorba despre anumite treburi gospodaresti sau despre anumite activitati desfasurate in cadrul unei fabrici sau cladiri de birouri, multe dintre aplicatii au nevoie de un furtun de calitate.

Ei bine, pentru a se alege un furtun de cea mai buna calitate trebuie sa se tina cont de mai multe aspecte. Care sunt acestea? Pentru a putea raspunde cat se poate de eficient acestei intrebari, specialistii din echipa tehnovest.ro ne vor oferi o serie de sfaturi utile care ne vor ajuta sa intelegem mai bine toate aceste detalii.

Avand o bogata experienta in spate incepand chiar din anul 2004, profesionistii ce se regasesc in spatele site-ului www.tehnovest.ro au reusit sa se faca remarcati prin calitatea si seriozitatea pe care au oferit-o clientilor de-a lungul timpului, devenind in felul acesta unul dintre cele mai importante nume in comercializarea furtunelor, dar si a altor produse precum fitinguri, cuple, regulatoare, distribuitoare si cilindri.

Aplicatia pentru care este necesar
Pentru a se face cea mai buna alegere primul si cel mai important aspect de care trebuie sa se tina cont este cel referitor la tipul de aplicatie pentru care este nevoie de un furtun. Acesta trebuie sa respecte anumite cerinte in fiecare dintre situatii si astfel gama de furtune s-a diversificat si s-au realizat produse create special pentru fiecare tip de aplicatie in parte.

Intelegand pe deplin acest aspect, site-ul prezinta o oferta vasta in ceea ce priveste aceste produse, avand furtune pentru aspiratie si transportul lichidelor abrazive, furtune pentru industria alimentara, furtune pentru industria chimica, furtune electrice, pentru aplicatii critice, respectiv pentru lucrari efectuate in agricultura.

Asadar, aplicabilitatea unui furtun cunoaste o gama larga de industrii si domenii de activitate, fiind o componenta de baza in buna desfasurare a diverselor activitati.

In continuare vom prezenta o parte dintre cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le prezinte un furtun pentru a face fata cu succes conditiilor la care este supus.

Rezistenta mecanica
Avand in vedere ca un furtun trebuie sa faca fata cu brio diverselor conditii la care este supus dupa ce este montat, unul cu o rezistenta mecanica ridicata va avea si o durata de viata mai mare, ceea ce-l face perfect pentru instalare.

De asemenea, daca acesta prezinta si o flexibilitate ridicata, atunci se va usura foarte mult si montarea acestuia, respectiv buna desfasurare a activitatii specifice.

Presiunea pe care o suporta
Un furtun este nevoit sa prezinte caracteristici diferite in functie de substantele pe care le transporta, respectiv cantitatea acestora. Este foarte important ca furtunele sa fie capabile sa faca fata diverselor presiuni si sa se comporte cat mai eficient.

De foarte multe ori presiunea acestora va fi destul de ridicata, iar ultimul lucru ce se doreste e ca acestea sa se crape, sa prezinte fisuri sau alte defecte nedorite.

Rezistenta chimica
In contact cu diferite substante, furtunele trebuie sa prezinte un grad de rezistenta ridicat, intrucat in utilizarea lor pot aparea diverse reactii chimice. In acest sens, un furtun trebuie sa fie special realizat pentru transportul substantelor respective, astfel incat sa prezinte o rezistenta chimica deosebit de ridicata.

Temperaturile la care sunt supuse
Un alt aspect demn de precizat este cel referitor la temperaturile pe care trebuie sa le suporte un furtun. De multe ori, in functie de aplicatie sau de substantele ce trebuiesc a fi transportate prin acele furtune, temperaturile pot ajunge la valori destul de ridicate. Din acest motiv, un furtun care prezinta o rezistenta mai ridicata la o temperatura mare va fi cea mai buna optiune in situatiile specifice.

De exemplu, in lista de furtune disponibila pe site-ul www.tehnovest.ro se remarca si o categorie special creata pentru a oferi un maxim de rezistenta in conditii de temperaturi ridicate. Furtunul TEH H5 functioneaza in cele mai bune conditii chiar si in cazul in care temperatura atinge o valoare de 550 grade Celsius, fiind perfect pentru aplicatii precum aspirarea de vapori, gaze de sudura, de evacuare, praf si fibre.

Prin urmare, in alegerea unui furtun trebuie sa se tina cont de mai multe aspecte, acestea fiind special create pentru diverse tipuri de aplicatii si avand caracteristici diferite. Cei care isi doresc sa afle mai multe detalii, precum si sa gaseasca o gama diversa de furtune, o pot face accesand site-ul www.tehnovest.ro.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro