Timisoara

Centralele termice in condensare aduc o economie reala

Centralele termice in condensare aduc o economie reala

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1301

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Instalarea unei centrale termice individuale a devenit de ceva vreme o necesitate. Acei proprietari care vor sa reduca valoarea facturilor lunare la incalzire si apa calda aleg o astfel de solutie, pentru a scapa de achitarea pierderilor de pe retea si pentru a avea oricand acces la aceste utilitati care ofera confort in locuinta. Daca ceea ce se doreste este insa o reala economie, alegerea sistemului termic trebuie sa aiba in vedere si o centrala termica in condensare.

O astfel de solutie este oferita de Shop Einstal, un magazin specializat pe instalatii sanitare si termice, care poate sa aduca un plus de confort in orice locuinta sau birou, in orice incapere sau institutie. Gama de centrale pe gaz in condensare Shop Einstal aduce astfel un plus la partea de economisire, prin randamentul ridicat oferit de aceste echipamente.

Centralele termice clasice, prezente in majoritatea imobilelor vechi, functioneaza cu tiraj natural sau tiraj fortat, evacuand gazele arse cu ajutorul cosurilor de fum sau a kiturilor de evacuare specifice. Randamentul acestor sisteme termice ajunge la un punct maxim de 93-94%. Odata cu trecerea timpului, sub actiunea uzurii asupra echipamentelor, acest randament cunoaste diminuari.

In cazul centralelor pe gaz in condensare, tehnologia utilizata permite atingerea unui randament de peste 110%, prin utilizarea energiei termice degajate de vaporii in condensare. Inlocuirea sistemlui de incalzire invechit cu solutia moderna a unei centrale pe gaz in condensare devine astfel alternativa ideala pentru rentabilizarea consumului energetic. Valoarea facturilor lunare pentru incalzire si apa calda poate fi redusa cu un procent intre 15 si 35%, conform unor studii realizate de specialisti.

Dotari complete pentru orice sistem de incalzire sau sanitar


Centralele termice de diverse tipuri nu reprezinta singurul element disponibil la Shop Einstal pentru asigurarea confortului in orice locuinta. Solutiile oferite sunt variate, pentru a duce la indeplinire misiunea foarte importanta a dotarii corespunzatoare in orice situatie.

Gama de produse oferite in cadrul magazinului online Shop Einstal incepe chiar de la bazele instalatiilor sanitare si termice. Elementele de conectica, tevile si fitingurile profesionale, sistemele de cuplare eficiente care asigura continuitate in orice circuit de instalatii deschid oferta care invita la confort. Dotarile continua cu sistemele de incalzire sau furnizare a apei potabile, respectiv centrale termice, radiatoare, hidrofoare sau pompe submersibile.

Daca trendul urbanizarii a cunoscut o diminuare, orientarea catre zone rurale cunoaste o crestere, un plus de atractie pentru orice proprietar. Linistea oferita de o zona nu foarte circulata este ceea ce se cauta in momentul de fata, drept pentru care tot mai multe persoane aleg sa isi construiasca o locuinta in zone ferite de marile aglomerari urbane. Confortul trebuie sa ramana insa acelasi, iar pentru a-l asigura sunt necesare instalatii termice si sanitare profesionale.

Shop Einstal ofera astfel de solutii, intr-o gama variata. Garantia calitatii vine direct de la producator, magazinul online prezentand produse realizate de branduri renumite la nivel mondial in sectorul instalatiilor sanitare si termice.

Rentabilizarea consumului energetic fara reducerea gradului de confort devine un obiectiv indeplinit pentru orice proprietar, in cazul in care opteaza pentru magazinul de echipamente sanitare si termice Shop Einstal.