Timisoara

Circus Gartner - Elefanti, dromaderi, crocodili si acrobatii

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
1577

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 13 martie 2015 - Duminica 22 martie 2015L-V: 18:00, S,D: 15:00-18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

ELEFANŢI, DROMADERI, CROCODILI ŞI ACROBAŢII

Pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, Iulius Timişoara propune un mod inedit de petrecere a timpul liber. După sesiunile de shoppping, toţi amatorii de giumbuşlucuri sunt invitaţi la Circus Gärtner.

În perioada 13 – 22 martie 2015, Circus Gärtner poposeşte în parcarea Iulius Mall Timişoara, pregătind nenumărate surprize distractive. Cei mici vor avea ocazia să admire numerele de dresură, la care participă elefanţi, dromaderi, ponei şi animale exotice. Printre acestea se remarcă Mandra şi Rina, două femele elefant care au vârste de aproximativ 45 de ani.

Unul dintre cele mai interesante momente este cel în care intră în scenă reptilele. Crocodili de până la 2,5 metri lungime, şerpi de mari dimensiuni, broască ţestoasă uriaşă de peste 35 de ani, iguane şi alte reptile vor face demonstraţii captivante pentru cei prezenţi.

Spectacolul va fi condimentat cu acrobaţii la înălţime, numere de echilibristică, hula hoop, jonglerii şi farse. Nu va lipsi nici clovnul, gata să aducă zâmbete cu momentele sale de interacţiune cu publicul. Fiecare reprezentaţie durează două ore, iar în pauză copiii vor putea să urce pe elefanţi şi să călărească poneii.

Circus Gärtner va avea câte un spectacol zilnic, la ora 18.00. Sâmbăta şi duminica vor fi şi reprezentaţii suplimentare, de la ora 15.00.