Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Concert extraordinar al Filarmonicii Banatul

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
819

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Într-un decor desprins parcă din cele mai frumoase povești de iarnă, lângă un brad stălucitor și într-o atmosferă de autentică sărbătoare, la Iulius Mall au răsunat melodii de Crăciun, marșuri, polci, valsuri celebre, din creațiile unor compozitori faimoși, precum: G. Bizet, J. Strauss fiul, E. Waldteufel, Ch. Chaplin, A. Dvorak, J. Brahms și I. Ivanovici.

Sute de persoane au asistat la concert și au primit, cu bucurie, cadoul muzical oferit de cel mai mare centru comercial din afara Bucureștiului. Spectatorii au fredonat fragmentele cunoscute din cântecele special incluse în program, au aplaudat îndelung fiecare partitură și au dorit să asculte de două ori „Marșul lui Radetzky”, piesa de final din cadrul spectacolului care a marcat ultima zi a campaniei de la Iulius Mall.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mii de clienţi au câștigat premii garantate, precum jucării, decorațiuni pentru brad, dulciuri, accesorii pentru masa de Crăciun, băuturi răcoritoare şi căni Merry Christmas. În plus, alţi trei cumpărători norocoşi, aleşi prin tragere la sorţi, au primit în dar de la Iulius Mall electronice de ultimă generaţie.

George Ghilea din Mădăraș (jud. Bihor), Cristiana Elena Manafu-Ursu și Radu Pintilie, ambii din Timişoara, au fost recompensați cu câte un televizor LED Smart Full HD, cu diagonala de 101 cm, împreună cu un X-BOX ONE KINECT SENSOR. În ultima zi a campaniei, în urma extragerii finale, Diana Ștefănică dinTimișoara a aflat că vacanţa mult visată a devenit realitate datorită cumpăraturilor de la Iulius, care i-au adus un voucher în valoare de 2.000 de euro pentru un sejur într-o destinație la alegere.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro