Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Concert extraordinar al Filarmonicii Banatul

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
752

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Într-un decor desprins parcă din cele mai frumoase povești de iarnă, lângă un brad stălucitor și într-o atmosferă de autentică sărbătoare, la Iulius Mall au răsunat melodii de Crăciun, marșuri, polci, valsuri celebre, din creațiile unor compozitori faimoși, precum: G. Bizet, J. Strauss fiul, E. Waldteufel, Ch. Chaplin, A. Dvorak, J. Brahms și I. Ivanovici.

Sute de persoane au asistat la concert și au primit, cu bucurie, cadoul muzical oferit de cel mai mare centru comercial din afara Bucureștiului. Spectatorii au fredonat fragmentele cunoscute din cântecele special incluse în program, au aplaudat îndelung fiecare partitură și au dorit să asculte de două ori „Marșul lui Radetzky”, piesa de final din cadrul spectacolului care a marcat ultima zi a campaniei de la Iulius Mall.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mii de clienţi au câștigat premii garantate, precum jucării, decorațiuni pentru brad, dulciuri, accesorii pentru masa de Crăciun, băuturi răcoritoare şi căni Merry Christmas. În plus, alţi trei cumpărători norocoşi, aleşi prin tragere la sorţi, au primit în dar de la Iulius Mall electronice de ultimă generaţie.

George Ghilea din Mădăraș (jud. Bihor), Cristiana Elena Manafu-Ursu și Radu Pintilie, ambii din Timişoara, au fost recompensați cu câte un televizor LED Smart Full HD, cu diagonala de 101 cm, împreună cu un X-BOX ONE KINECT SENSOR. În ultima zi a campaniei, în urma extragerii finale, Diana Ștefănică dinTimișoara a aflat că vacanţa mult visată a devenit realitate datorită cumpăraturilor de la Iulius, care i-au adus un voucher în valoare de 2.000 de euro pentru un sejur într-o destinație la alegere.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro