Timisoara

Concert Stefan Hrusca

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
5083

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 15 aprilie 201920:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Cel mai renumit cântăreț de folk revine în România cu un turneu al primăverii și nostalgiilor, cu genericul ”Un copac cu flori”. Luni, 15 aprilie 2019, de la ora 20, el va concerta pe scena Operei Naționale Române din Timișoara. Șlagărele „Fostele iubiri” , „Un copac cu flori” și „Rugă pentru părinţi” fac parte dintr-un spectacol „al refrenelor nemuritoare”, promite artistul.

Ştefan Hruşcă s-a născut în 8 decembrie 1957, la Ieud, în inima Maramureşului, și este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk. A debutat în 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut cca o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada, însă de atunci a revenit în fiecare an cu turnee în țară.

Printre albumele sale de referinţă se numără Rugă pentru părinți (1984), Urare pentru îndrăgostiți (1986), Fostele iubiri (1995), Balade speciale (2007) şi, desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene „Mă copleşeşte ca de fiecare dată emoţia revederii. Vă aştept în miez de primăvară, să ne încălzim cu cântece foarte dragi sufletului meu”, a declarat Ștefan Hrușcă despre revederea cu publicul din Timișoara. Artistul va fi acompaniat de formația Mario Band, compusă din: Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percuție. Biletele pentru concertul de la Timișoara (80 sau 100 de lei, în funcție de loc) se găsesc la Agenția Operei sau online pe ticketstore.ro .

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta