Timisoara

Anunt Gold Alpinism utilitar in Timisoara

PFS Alpinism ofera servicii de alpinism utilitar industrial in Timisoara pentru intretinere si spalare geamuri - ferestre, fatade de tabla si tubulaturi. Operatiunea se face cu produse de curatenie profesionale de calitate si un personal calificat pentru rezultate deosebite.

Consultanta juridica pentru asociatii de propietari si societati comerciale

Consultanta juridica pentru asociatii de propietari si societati comerciale

Detalii

Telefon
0771568603
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
255

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Consultanta juridica pentru asociatii de propietari si societati comerciale din Timisoara


Jurist din Timisoara ofer consultanta juridica pentru asociatii de propietari si societati comerciale din Timisoara si din tara. Reprezint in instanta cu procura persoane fizice in cazuri civile si penale. Ajut la rezolvarea cazurilor in cel mai scurt timp.

In atentia asociatiilor de propietari


In conformitate cu legea nr. 196/2018 documentele de infintare a asociatiilor de propietaritrebuiesc actualizate si modificate iar. Ca si noutate trebuie intocmit Regulamentul de Ordine Interioara. Ca si jurist, ofer acest serviciu.

Anunt Gold Spalat haine profesional in Timisoara cu preluare de la domiciliu

Firma Wash House din Timisoara - tel. 0721.236.102 - ofera servicii de spalat haine profesional cu ridicare de la domiciliul clientului. Serviciile includ: spalarea hainelor, calcat, apretat, ambalare, servicii pentru eventualele reparatii (cusut nasturi, buzunare, fermoare etc.) Plata se poate face atat la predarea hainelor cat si la ridicarea...