Timisoara

Anunt Diamant Servicii de curatenie pentru birouri de firme

Firma PFS Cleaning ofera servicii de curatenie pentru birouri de firme in Tmisoara. Pentru curatenia de birou se pot opta pentru doua tipuri de pachete: Curatenie si intretinere birouri si Curatenie generala pentru birouri – periodica sau la cerere. Proba de lucru este oferită tuturor potențialilor clienți în mod GRATUIT.
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-birouri/

Consultanta in Timisoara pentru sisteme de ventilatie

Consultanta in Timisoara pentru sisteme de ventilatie

Detalii anunt

Telefon
0720440220
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
952

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Consultanta in Timisoara pentru sisteme de ventilatie si incalzire

Firma Home Energy din Timisoara ofera consultanta pentru siteme de ventilatie si incalzire. Aducem pe piata locala pentru clientii nostrii solutiilor tehnice personalizate pentru: Proiectare de case Pasive si NZEB; Proiectare si Service pentru sistemele de incalzire, racire si apa calda; Ventilatie, racire si Incalzire Pasiva pentru cladiri rezidentiale, industriale si hoteluri.

Sistemele de incalzire recomandate de Home-Energy ofera pachete ale caror componente functioneaza optim impreuna si care includ un sistem principal de producere a caldurii si/sau racirii termice cu pompe de caldura cu o eficienta ridicata, sisteme moderne de stocare, de distributie si transfer a caldurii, impreuna cu un sistem profesional de control si management a intregului ansamblu.

Anunt Gold Servicii de curatenie in santiere si dupa constructori

Firma Claudia Clean Timisoara presteaza servicii de curatenie in santiere si dupa constructori de calitate inalta. Curatenia se poate face treptat in functie de finalizarea incaperilor sau la incheierea intregii lucrari.