Timisoara

Anunt Diamant Curatat tapiterie auto la domiciliu in Timisoara

Firma din Timisoara ofera servicii de curatat tapiterie auto la domiciliu. Solutii profesionale, special folosite pentru prevenirea deteriorarii materialului, pastrarea culorilor si a aspectului de nou si indepartarea mirosurilor neplacute; spalat+uscat tapiteria cu ajutorul aspiratorului injectie-extractie.

Cum aduci o mașină din Franța în România?

Detalii anunt

Telefon
0248212261
Social links
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 saptamani
Vizualizari
958

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Știai că Franța este o țară din care mulți români preferă să își cumpere o mașină rulată? Așa că dacă ai nevoie de o nouă mașină poți lua în considerare achiziționarea acesteia din Franța, unde poți face chiar și o excursie, astfel poți îmbina utilul cu plăcutul. Iar pentru ca tu să nu ai niciun stres în privința condusului pe distanțe lungi poți călători cu avionul, iar mașina o poți aduce în țară cu o firmă care se ocupă cu transport auto pe platforma din Franța.

De ce o mașină rulată din Franța?

Mulți români preferă achiziționarea unei mașini din țări din afară, precum Franța deoarece mașinile sunt de o calitate mai bună, sunt mai bine întreținute, iar prețurile sunt mult mai bune. Astfel ei cumpără mașina direct de la producător și o pot verifica. Comparativ cu achiziționarea unei mașini second hand de pe piața auto second hand din România, unde mașinile au o calitate îndoielnică, achiziționarea unei mașini de pe piața auto sh din Franța este o soluție mai bună și de mai mare încredere.

Cum aduci o mașină din Franța în România?

Pentru a aduce o mașină din Franța în România este cel mai indicat să apelezi la o firmă care se ocupă cu transport auto internațional. Poți merge să îți alegi chiar tu mașina, iar dacă tot te afli acolo poți să și vizitezi împrejurimile în timp ce o firmă de transport auto pe platformă se va ocupa de transportarea mașinii tale în țară. Iar dacă nu îți dorești să mergi până în Franța poți lua legătura cu o firmă care se ocupă cu import auto la comandă pentru a găsi mașina potrivită pentru tine. Deseori astfel de firme colaborează cu firme de transport auto și îți vor putea aduce mașina chiar acasă la tine. O astfel de firmă este Titanic Automobile care te poate ajuta cu import auto la comandă, iar Titanic Grup îți poate aduce mașina în siguranță la tine acasă.

De ce Titanic Grup? Avantajele colaborării cu aceștia


Titanic Grup este o firmă care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă și se află pe piață încă din anul 1994. Experiența își spune cuvântul, astfel că în echipa acestora se află doar profesioniști, care îți promit seriozitate și un transport prompt și sigur al mașinii tale din Franța în România. Titanic Grup dispune de peste 100 de auto transportatoare cu o capacitate de maxim 10 autovehicule. Aceste autotransportatoare sunt produse și echipate de Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo și Groenewold.

Colaborând cu Titanic Grup vei avea următoarele avantaje:


 • Asigurarea mașinii
 • Costuri reduse
 • Transport prompt și sigur
 • Livrare cât mai rapidă
 • Transport confidențial
 • Transport prototip (camion închis) la cerere
 • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
 • Încărcare prin troliu
 • Informații în timp real privind poziția camioanelor.

Pentru a lua legătura cu ei poți fie să intri la ei pe site și să completezi un formular, fie să îi contactezi la numărul de telefon +40 248 212 261. Adu-ți mașina mult dorită din Franța prin intermediul unei firme care se ocupă cu transport auto platformă și scapă de grijile produse de condusul pe un drum lung. Titanic Grup îți va aduce mașina în siguranță până la tine acasă.

Contacteaza Titanic Grup telefonic: (+4) 0248 212 261 sau direct pe site titanicgrup.ro

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Timisoara
 • 0770470210

Anunt Platina Spalat tapiterie auto la domiciliu in Timisoara

Firma din Timisoara cu o experienta de 10 ani in spalat tapiterie auto, ofera servicii de curatat tapiterie auto la domiciliu in Timisoara si zonele limitrofe. Preturile sunt personalizate si incep de la 200 de lei. Se elibereaza factura si chitanta pentru serviciile prestate.