Timisoara

Cum să alegi un set calitativ de farfurii?

Cum să alegi un set calitativ de farfurii?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
288

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vesela este principala atracție a multor mese. Este mult mai mult decât vesela pentru servirea mâncării. Vesela frumoasă îți îmbunătățește mesele, stabilește și starea de spirit pentru ocaziile de luat masa acasă, precum și exprimarea stilului tău personal. Înțelegerea diferențelor dintre diferitele tipuri de veselă, de la seturi speciale pentru petreceri elegante până la piesele de zi cu zi pentru uz zilnic, este cheia pentru selectarea unui set care se simte ca acasă în casa ta.

Tipurile de materiale pentru veselă

Spune-i cum poți - vase, farfurii sau veselă - punctul focal al mesei poate fi vesela. Înainte de a începe să te întrebi despre modele și culori, concentreaza-te asupra materialului care iti place cu adevărat…ar fi un început util. Porțelanul, melamina și lutul sunt cele mai comune materiale pentru veselă.

· Porțelan: Porțelanul este un material versatil care are o suprafață neporoasă și o durabilitate incredibilă rezultată din temperaturi ridicate de ardere. Unele bucăți de veselă din porțelan conțin accente metalice, așa că fii conștient daca le bagi in cuptorul cu microunde, deoarece se pot strica.

· Melamină: Aceste seturi sunt cu siguranță un vis de divertisment, fiind rezistente la spargere, precum și mai greu de rupt. Vesela din melamină este perfectă pentru uz în aer liber. Vesela din melamină nu este potrivită pentru cuptorul tau sau pentru cuptorul cu microunde, dar este de obicei sigură pentru mașina de spălat vase.

Iti recomandam să iti achiziționezi seturi din porțelan, porțelan fin sau gresie ceramica, deoarece astfel de piese sunt accesibile, ușor de întreținut și rezistente. Iti recomandăm să iti cumperi de început un set de veselă suficient de obisnuit pentru cerealele de dimineață, dar totuși suficient de elegant pentru o cină.

În general, farfuriile de porțelan sunt mai dure decât ceramica și oferă o flexibilitate de proiectare mai mare. Datorită ratei reduse de absorbție a umidității (0,5% sau mai puțin), porțelanul este mai puțin probabil să crape și este mai impermeabil la pete. Ceramica este extrem de durabilă și rezistentă la zgârieturi și cioburi. O opțiune mai ieftină decât porțelanul și porțelanul fin, ceramica oferă același aspect natural, artizanal ca farfurii de cină din lut, dar se potrivestemai bine la utilizarea zilnică.

Cum sa alegi un set calitativ de farfurii?

Majoritatea experților recomandă să ai 8 până la 12 seturi de 5 piese pentru a te asigura că ai suficientă veselă pentru uz general. Dacă cumperi două seturi - unul pentru fiecare zi și altul pentru uz formal - ai putea alege 4 până la 6 seturi pe care să le folosesti în casă și până la 12 seturi de locuri formale.

După ce ai decis ce doresti, este timpul să iei în considerare diferitele opțiuni. Răspunsul se bazează pe o serie de factori, care includ necesitățile tale personale. Înainte de a decide, ia în considerare următoarele:
Vesela formală este adesea vândută în locuri care includ toate piesele de care o persoană ar avea nevoie la masă. Ideal pentru persoanele fizice sau cuplurile care își construiesc colecțiile, majoritatea locurilor includ cinci bucăți: o farfurie pentru cină, farfurie pentru desert sau salata, farfurie pentru pâine, ceașcă de ceai și farfurie. Unele seturi pot include boluri pentru supă.

Seturile de vase includ mai multe locuri pentru a avea grijă de întreaga masă. Cele mai comune seturi sunt cele de 20 de piese, care oferă servicii pentru 4 persoane. De obicei, acestea includ o farfurie pentru cină, o farfurie pentru salată, o ceașcă de ceai și o farfurioară pentru fiecare set.

Depinde într-adevăr de mărimea familiei tale și de cantitatea de spațiu pe care o ai pentru a o stoca. O altă idee este să cumperi veselă albă care să funcționeze pentru uz formal și casual, apoi să o asortezi cu accesorii, cum ar fi huse de pat și lenjerie de pat. Poti folosi accesorii precum șervețele pentru a adăuga culoare și personalitate unei mese altfel neutre. Alternativ, aceste accesorii pot reduce tonul veselelor cu culori îndrăznețe sau cu modele.

Aranjeaza-ți masa în felul tău. Amesteca și combina stiluri diferite și cauta texturi interesante. Totul este la latitudinea gustului personal!

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369