Timisoara

Cum să joci responsabil într-un cazinou online?

Cum să joci responsabil într-un cazinou online?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
75

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fenomenul cazinoul online a luat amploare, iar lucrul acesta se întâmplă pentru că reprezintă unul dintre cele mai interesante metode de a-ți petrece timpul liber, iar cu respectarea unor serii de reguli vei ajunge să ai șanse mai bune în fața cazinoului. Acest mod de relaxare este unul cât se poate de întâlnit în zilele noastre, dar foarte ușor poți trece dintr-o extremă în cealaltă. Indiferent că joci la pacanele online sau live cazino, cu siguranță ai tot auzit sintagma „joacă responsabil”, dar oare cum poți face lucrul acesta? În rândurile care urmează încercăm să răspundem la această întrebare.

Limitează-ți depunerile


Un aspect de remarcat în rândul cazinourilor online îl reprezintă faptul că ai posibilitatea de a personaliza contul de client. Una dintre opțiunile disponibile îți permite să limitezi depunerile pentru 24 de ore, 7 zile sau o lună și te poate ajuta doar în momentul în care nu vrei să joci mai mult decât îți permiți și lucrul acesta poate deveni o problemă reală. Limitarea depunerilor te ajută să distribui mai bine bugetul pe care îl ai la dispoziție și doar așa vei învăța să nu folosești mize pe care poate nu le permiți. Dacă faci lucrul acesta sunt șanse mari ca bugetul să se cheltuie mai repede decât te-ai așteptat și atunci să îți dorești să mai efectuezi o altă depunere.

Învață să te retragi și nu juca la recuperare


Sunt momente într-o sesiune unde lucrurile nu funcționează exact așa cum ți-ai propus, iar asta se întâmplă de cele mai multe ori în cazul jocurilor de live cazino. Să luăm exemplul jocului de Blackjack, unde sunt șanse să nu prinzi câteva mâini consecutive și atunci bugetul destinat sesiunii respective să nu îți ajungă, iar tendința este să joci la recuperare. A juca la recuperare este cea mai des întâlnită greșeală a jucătorilor care preferă sloturile online și în același timp este cea mai neinspirată decizie. Dacă în rândul jocurilor de live cazino șansele sunt mai mari de a câștiga în fața cazinoului, în privința păcănelelor lucrurile sunt diferite și țin exclusiv de noroc.

Gestionarea bugetului


Administrarea bugetului reprezintă cel mai important aspect, iar dacă reușești să controlezi sumele pe care le cheltui, atunci poți spune cu siguranță că ești un jucător responsabil. Spre exemplu, niciodată nu sunt jucate sume de bani pe care jucătorul nu este dispus să le piardă. Pentru gestionarea acestui punct cel mai important este ca banii alocați pentru orice altceva în afara jocurilor de noroc să rămână acolo. La cazino este nevoie doar de folosirea sumelor alocate strict pentru această activitate.

Controlarea emoțiilor


Controlarea emoțiilor este un prim pas pe care îl poți face pentru a gestiona cât mai bine bugetul alocat sesiunii. Oamenii au tendința ca atunci când sunt supărați să decidă greșit, conduși de starea de moment, iar atunci când vine vorba despre jocurile de noroc, acest lucru îi poate afecta enorm. Din acest motiv este important să existe echilibru mental indiferent de situația în care jucătorul se află.