Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Cum să pariezi pe cartonașe?

Cum să pariezi pe cartonașe?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
394

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Casele de pariuri din România, dar și din întreaga lume, încearcă să extindă tipuri de oferte pe care le au, pentru evenimentele din fotbal, și nu numai. Poate părea ca acest tip de pariu a existat dintotdeauna, dar adevărul este că metoda de a paria pe cartonașe este relativ nouă, care a apărut ca opțiune de doar câțiva ani. În acest articol vom afla, pe scurt, câteva detalii legate de tipuri de pariuri pe cartonașe, dar și de regulile asociate cu acestea.

Informați-vă cât mai mult despre evenimentul pe care doriți să pariați

Indiferent de tipul de pariu pe care îl efectuați, cel mai important sfat pe care îl puteți primi este acela de a vă informa, cât mai mult cu putință, despre toate detaliile legate evenimente de care sunteți interesat. Absolut totul este important, de la primul 11 folosit, la performanța echipei din ultimele etape, dacă salariile au fost plătite la timp, dacă jucătorii se află într-o relație bună cu antrenorul, și așa mai departe. Fiecare dintre aceste aspecte pot afecta în mod pozitiv sau negativ rezultatul unui meci.

Pariuri sportive pe cartonașe

Există o sumedenie de pariori profesioniști și pariori ocazionali care pariază astfel pe evenimentul favorit. Mulți suntem obișnuiți să pariem în mod tipic, cum ar fi să alegem un pariu solist (1, x sau 2) sau numărul de goluri. Dar există un trend în creștere în care pariorii aleg un alt tip de variantă la pariurile pe fotbal: total cartonașe în meci, pe repriză, pe o singură echipă și așa mai departe.

Reguli pariuri sportive pe cartonașe

Dar este bine de știut că mediul online oferă mai multe metode de a paria pe cartonașe față de agenții. Mai mult decât atât, există anumite reguli care trebuie să fie știute înainte de a efectua un astfel de pariu. În mai toate platformele online, cel mai folosit pariu este „Peste sau sub [număr cartonașe] în meci”.

De cele mai multe ori, atunci când apare un cartonaș roșu în meci, acesta este pontat ca 2 cartonașe în cadrul pariului. Sună bine, nu? Mai mult decât atât, dacă același jucător primește de două ori în același meci un cartonaș galben, fiind eliminat ulterior, se pontează 3 cartonașe în cadrul pariului efectuat!

Este important să știți, totuși, ca agențiile stradale dispun de reguli diferite și multe dintre ele au opțiune de pariuri doar privind cartonașele galbene. Așadar, același pariu poate fi câștigător în mediul online și pierzător dacă este făcut într-o agenție.