Timisoara

Anunt Platina Spalare de covoare la domiciliu in Timisoara

Firma din Timisoara ofera servicii pentru spalat - curatat de covoare la domiciliu clientului sau la adresa firmei dumneavoastra. Folosind produse BIO si tehnologie moderna, curatarea mochetei sau covoarelor devina o banala munca, dar in acelasi timp un serviciu de calitate.

Cum ajuta sa ai un certificat energetic in Timisoara

Cum ajuta sa ai un certificat energetic in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0736666333
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
1341

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Certificatul energetic e unul din lucrurile necesare acum la vanzarea sau cumpararea unui spatiu. Ce inseamna mai precis acest certificat si de ce este necesar?

Certificatul energetic este obligatoriu de cativa ani pe piata din Romania, in urma unei directive a Uniunii Europene din anul 2010, introdusa in legea din Romania in anul 2011. Ce va ofera insa acest certificat energetic ? Va arata care este eficienta energetica a cladirii pe care doriti sa o cumparati, ajutand sa determinati daca mai sunt necesare modificari la aceasta pentru o mai buna eficienta energetica si oferindu-va posibilitatea de negociere cu proprietarul.

Pentru a face tot procesul de obtinere al unui certificat energetic Timisoara mai usor, poti intra pe siteul Certific.ro si iti poti lasa numarul de telefon in formularul de pe prima pagina, urmand a te suna noi pentru mai multe detalii.

Anunt Gold Spalatorie covoare in Timisoara

Spalatorie covoare in Timisoara - firma, spalam covoare si mochete la domiciliul clientului. Oferim preturi cu bun simt si caliatea muncii. Pretul se stabileste dupa ce a fost vazut covorul tinandu-se cont de: suprafata, material si murdaria care trebuie indepartata.