Timisoara

Cum se fac investitiile in bijuterii

Cum se fac investitiile in bijuterii

Detalii anunt

Telefon
0721331744
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Apartine de
Casa de Bijuterii Noblesse
Vizualizari
1422

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Cum se fac investitiile in bijuterii

In opinia managerului Casei de Bijuterii Noblesse, Dan Giurgiu cea mai buna metoda de achizitionare a bijuteriilor este aceea de opta pentru pietre in culori calde compatibile cu, culoarea hainelor preferate. De preferat seturi care sa aiba in componenta inel, cercei, pandativ, bratara si eventual un accesoriu sic o brosa, ac de par etc.

Bijuteriile futuriste, stridente si excentrice sunt trecatoare, schimbandu se cu trecerea sezonului. Bijuteriile cu pietre naturale si organice montate cu bun gust si in culori armonioase isi vor pastra valoarea, frumusetea si calitatea indiferent de perioada de timp sau de schimbarea generatiilor, aceasta fiind cu adevarat valoarea unei bijuterii de calitate.

La ora actuala cele mai uzitate culori la bijuteriile din aur sunt aurul alb si aurul balben verzui si roze precum si combinatiile dintre aceste culori. Cum achizitionam bijuterii cu aur la schimb? Mare parte din magazinele de bijuterii ofera achizitionarea cu aur la schimb. Cel mai avantajos este sa achizitionam bijuterii cu aur la schimb in cazul in care avem obiecte deteriorate, iesite din uz sau care pur si simplu nu le mai folosim si le pastram inutil in casa.

In cazul in care dati la schimb bijuterii pe care le folositi periodic sau pur si simplu v ati plictisit de ele ve ti pierde manopera bijuteriilor respective. Adeseori anumite bijuterii par depasite sau iesite din tendinte dar cu o vizita la un bijutier priceput, cu o revizie, lustruire si reconditionare profesionala, acest lucru se poate remedia astfel incat bijuteriile indragite sa arate ca in prima zi.

La bijuterii este preferabil sa va axati pe calitate si unicitate in loc de cantitate pentru a va asigura ca aveti bijuteriile pe termen cat mai indelungat.

Casa de Bijuterii Noblesse
Timisoara, Strada Capitan Damsescu, nr. 40
https://www.facebook.com/CasaDeBijuteriiNoblesse?fref=ts