Timisoara

Cum se fac licitatii case in Cluj-Napoca

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Vizualizari
29349

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca vrei o casa sau un apartament mai ieftin, situate in orasul Cluj-Napoca, poti apela la locuintele care sunt vandute in urma unor licitatii case in Cluj-Napoca.
Unde gasesti informatii despre casele scoase la licitatii in Cluj-Napoca
Informatii despre licitatii case in Cluj-Napoca pot fi gasite pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF)
Pe acest site sunt puse anunturi despre bunurile scoase la licitatii in Cluj-Napoca executate silit de catre reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Este vorba despre locuinte, terenuri, dar si alte bunuir de valoare, pe care reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala le scot la licitatii, tocmai pentru a recupera anumite sume de bani.

Ce contin anunturile de licitatii case Cluj-Napoca
In anunturi gasesti detalii despre suprafata locuita, despre numarul de camere si pretul apartamentului sau terenului care urmeaza sa fie scos la licitatii case in Cluj- Napoca. Tot din aceste anunturi afli si ziua, ora si locatia unde va avea loc procedura de licitatie.

Unde mai gasesti anunturi
Mai poti gasi anunturi despe casele scoase la vanzare in urma unor executari silite, la un pret bun, si pe paginile de internet ale bancilor, care vor ca in urma unei astfel de proceduri sa isi recupereze datoriile.
Poti citi anunturile atat online, pe site-urile institutiilor mentionate, dar poti merge sa ceri si detalii la fata locului. De asemenea, mai poti gasi anunturi in presa locala, astfel sa fii informat cu licitatiile de ca case in Cluj -Napoca.

Care sunt termenii si conditiile de participare la licitatii in Cluj-Napoca
Ca sa iei parte la licitatii case in Cluj-Napoca, este obigatoriu sa intocmesti conditiile cerute in caietul de sarcina, indiferent daca esti persoana fizica sau jurdica.
Trebuie sa indeplinesti anumite conditii si sa ai pregatit un dosar cu documentele necesare. Acesta va fi analizat cu mare atentie de catre membrii comisiei de licitatie, care vor stabili daca esti o persoana eligibila sau nu.
Uneori, aceste locuinte cumparate in urma unor licitatii in Cluj-Napoca nu pot fi vazute inainte de a fi achizitionate.