Timisoara

Anunt Platina Spalare de covoare la domiciliu in Timisoara

Firma din Timisoara ofera servicii pentru spalat - curatat de covoare la domiciliu clientului sau la adresa firmei dumneavoastra. Folosind produse BIO si tehnologie moderna, curatarea mochetei sau covoarelor devina o banala munca, dar in acelasi timp un serviciu de calitate.

Curatare covoare la domiciliu in Timisoara

Curatare covoare la domiciliu in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0723079866
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
7196

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Curatare covoare la domiciliu in Timisoara

Firma din Timisoara presteaza servicii de curatare covoare si mochete la domiciliul clientului. In cazul doriti sa reimprostatati culorile, sa inlaturati petele si mizeria de pe covoare sau mocheta, noi va stam la dispozitie cu aparate si solutii profesionale. Spre deosebire de spalarea normala cu apa si perie care trimite murdaria în interior si curata doar suprafata materialului, metoda injectiei-extractiei foloseste un flux continuu de apa si solutie care intra cu presiune in material, fiind aspirat in acelasi timp odata cu murdaria. Covorul sau mocheta se curata pe locul in care este asezata in mod normal, nefiind nevoie astfel sa depuneti un efort fizic pentru a facilita spalarea.

Nu trebuie decat sa stabilim o programare si un membru al echipei noastre se va deplasa la dumneavoastra pentru actiune. Preturile sunt personalizate si perfect adaptate vremurilor economice.

Program flexibil cu programari rapide. Se ofera factura pentru munca prestata, fara a mari pretul pentru asta.

Anunt Diamant Produse pentru curatenie profesionale

PFS Cleaning comercializeaza produse pentru curatenie profesionale in Timisoara firmelor si persoanelor fizice. Produsele sunt destinate pentru curatenia de acasa sau de la birou: solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic.
https://produsecuratat.ro/shop/