Timisoara

Anunt Gold Curs Administrator de Condominii

Școala EUROTRAINING organizează cursul de manager condominiu care face parte din domeniul ocupațional administrație și management.

Curs conversational de limba germana pentru copii

Curs conversational de limba germana pentru copii

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Centrul Cultural German
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1955

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Dacă doriţi ca pentru viitoarea sa formare copilul dumneavoastra să înveţe timpuriu limba germană sau să îşi însuşească noi cunoştinţe atât cu privire la limba cât şi la cultura şi civilizaţia germană, Centrul Cultural German Timişoara vă oferă soluţia ideală.

În data de 7 iulie va începe un curs conversațional de limba germană pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani. Cursul special conceput pentru copii are o durată de opt săptămâni și cuprinde două întâlniri săptămânale, urmând ca ultima ședință să aibă loc pe 29 august 2014.

Acesta oferă copiilor dumneavoastră posibilitatea de a învăța şi exersa limba germană în mod neîntrerupt chiar şi în timpul vacanţei prin intermediul multor activități antrenante privind cultura şi civilizaţia germană (jocuri, cântece, poezii şi mini-proiecte).

Filtre curs

Tip curs: Limba germana copii

Anunt Diamant Cursuri de dezvoltare personala pentru copii, adolescenti

Claudia Nastacă ofera consiliere personala si traininguri legate de codul bunelor maniere, eticheta in viata profesionala, retorica de baza, pregatirea interviului de angajare, etc. Pentru copii si adolescenti avem cursuri de bune maniere si de retorica, respectiv arta de a vorbi.