Timisoara

Curs de Aromaterapie Stiintifica

Curs de Aromaterapie Stiintifica

Detalii curs

Pret
150 EUR
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Casa Tineretului
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
2298

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs de Aromaterapie Stiintifica sau utilizarea corecta a uleiurilor esentiale chemotipate - definite biologic.

Timisoara 30 mai - 01 iunie 2014 - Modulul 1

Formator : Cornelia Chaumont:
- Formator la Institut Francais D'aromatologie Apt Franta; Diplomat Al FLMNE
- Aromaterapie Paris si IPAL APT Franta; Partener UMF "Gr. T. Popa"

Cursul se adreseaza medicilor, farmacistilor, psihologilor, asistentilor medicali, cosmeticienelor, terapeutilor, dar si persoanelor care doresc sa se initieze in tehnicile de tratament si preventie cu uleiuri esentiale.
Aromaterapia – terapia cu uleiuri esentiale, pe cale orala, cutanee sau in olfacto, este utilizata de milenii in ingrijirea fizica, spirituala, emotionala.
In cadrul cursurilor se urmareste recunoasterea uleiurilor esentiale de calitate, utilizarea corecta a acestor substante active, chemotipate, in diverse terapii, familiarizarea cu termenologia in latina, care ajuta la utilizarea corecta a substantelor dominante din fiecare ulei esential, crearea de produse terapeutice unice si consilierea in urma anamnezei.

Pret:

Modul Curs 150 EURO (include suportul de curs de+250 pagini, doua sinergii (amestecuri de uleiuri vegetale si esentiale) si 3 pauze de cafea

Cursul este compus din 4 module a 3 zile fiecare. La finele celor 4 module se obtine o certificare a Institut Francais d'Aromatogie Franta.