Timisoara

Anunt Gold Curs Bucatar in Timisoara

Școala Eurotraining Timișoara organizează curs de Bucătar acreditat ANC, care face parte din domeniul ocupațional turism și alimentație publică.
Diplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii și al Educației.

Curs de bucatar in industria hoteliera

Curs de bucatar in industria hoteliera

Detalii curs

Pret
700 LEI
Categorie
Cursuri mancare si bautura
Locatie
Hotel Timisoara
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
1911

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Organizeazăm cursul de calificare pentru ocupația de bucătar în industria hotelieră.

Pentru cursul de bucătar, distribuția orelor de curs este următoarea: 240 ore teorie, 480 ore practică, 4 ore/zi, 5 zile/săptămână – total 720 ore; durată curs: 6 luni; cerință minimă obligatorie: studii liceale, cu diplomă de bacalaureat. Taxa de şcolarizare este de 700 lei / persoană. Taxa de școlarizare cuprinde: taxa de înscriere, taxa de desfășurare a cursului și taxa de examinare. Cursanții vor obține și diplome aferente fiecărei specializări, recunoscute de către Ministerul Educației și Cercetării. Numărul de participanţi este limitat. Numărul maxim de cursanţi este de 15!
Acest curs se adresează : studenților, tinerilor și adulților care doresc o carieră în turism, cu sau fără experiență. Scopul nostru este acela de a forma personal calificat și urmărirea însușirii cunoștintelor și deprinderilor practice la standardele Uniunii Europene. În acest sens, atenția Școlii de Turism Bega a fost concentrată asupra unui aspect unic și anume: cursurile sunt susținute de personal calificat și includ atât o parte teoretică, cât și aplicații practice, direct în hotel.

Cunoștințele dobândite vor fi puse în practică direct în hotel, Școala de Turism Bega fiind singura școala de turism cu practică în hotel, autorizată de Ministerul Educației și Cercetării. Cursanții vor avea șansa de a învăța hotelărie în cel mai important hotel din orașul de pe Bega: Hotel Timișoara. Situat în centrul orașului, Hotel Timişoara se identifică în cel mai elegant mod cu oraşul al cărui nume îl poartă: cosmopolit, conectat, surprinzător şi efervescent.

Filtre curs

Tip: Bucatar

Anunt Gold Curs Cofetar - patiser in Timisoara

Școala Eurotraining Timișoara organizează curs de Cofetar-patiser, acreditat ANC, care face parte din domeniul ocupațional turism și alimentație publică.