Timisoara

Curs INSTRUCTOR SPORTIV

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
562

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Va aducem la cunostinta ca in perioada 4 mai-12 mai 2015 Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor in colaborare cu Centrul Roman de Studii Sportiv-Educationale organizeaza cursul pentru ocupatia de INSTRUCTOR SPORTIV.
Programul de formare profesionala pentru INSTRUCTOR SPORTIV este un curs de specializare care se adreseaza persoanelor care practica sau au practicat un sport de performanta, avand ca finalitate dobandirea unor competente si abilitati specifice conform Standardelor ocupationale pentru specializarea de Instructor Sportiv.
Cursul este autorizat de Comisia Municipala din cadrul Agentiei de Prestatii Sociale-Autoritatea Nationala pentru Calificari-Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si respecta standarul ocupational in vigoare.
Se finalizeaza cu examen de absolvire, care duce la obtinerea unui certificat de competente recunoscut pe piata muncii din Romania si UE.
Detalii legate de ce curs de gasesc pe siteul www.crsse.ro si pe siteul www.cnfpa-sna.ro la rubrica formare alti specialisti.