Timisoara

Curs Manager de inovare

Curs Manager de inovare

Detalii curs

Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
1444

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs Manager de inovare in Timisoara

Managerul de inovare implementează strategia de inovare a unei firme, în urma efectuării auditului tehnologic al acesteia.
Acest program de formare se poate adresa atât managerilor de produs/ marketing/vânzări, celor care conduc sau lucrează în departamentele de cercetare/ dezvoltare/inovare, cât și studentților care doresc să obțină o competență suplimentară ce are numeroase aplicații și cereri concrete în economia oricărei țări.
Cu o durata de 72 de ore, cursul abordează subiecte relevante pentru tema inovării într-o organizație: elaborarea strategiei de inovare a firmei, implementarea planului de realizare a strategiei de inovare al firmei, coordonarea dezvoltării profesionale a echipei, coordonarea culegerii de idei creative, crearea unui sistem de gestiune a datelor privind ideile de inovare, elaborarea metodelor de valorificare a capitalului intelectual al firmei, evaluarea procesului de inovare, asigurarea continuității procesului de inovare.
Cursul se desfășoară în perioada 18-26 iunie 2012, la sediul Centrului Regional de Formare Antreprenorială - Regiunea Vest, str. V. Alecsandri, nr. 8, ap. 8. Ultima zi de înscriere este 10 iunie 2012.
Candidații trebuie să aibă domiciliul sau reședința temporară într-unul din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Absolvenții cursurilor obțin certificate autorizate CNFPA (Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților).
La fiecare curs pot participa doar 20 de persoane. Formularele de înscriere pentru cursurile față în față se pot descărca online, pot fi puse la dispoziție prin poșta electronică (e-mail) sau pot fi ridicate direct de la sediul centrului.