Timisoara

Anunt Gold Curs Inspector Resurse Umane

Școala Eurotraining Timișoara organizează curs de Inspector resurse umane acreditat ANC, care face parte din domeniul ocupațional administrație și management. Ai pret subventionat partial de catre Patronatul National Roman!

Curs Manager de inovare

Curs Manager de inovare

Detalii curs

Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 5 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1772

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs Manager de inovare in Timisoara

Managerul de inovare implementează strategia de inovare a unei firme, în urma efectuării auditului tehnologic al acesteia.
Acest program de formare se poate adresa atât managerilor de produs/ marketing/vânzări, celor care conduc sau lucrează în departamentele de cercetare/ dezvoltare/inovare, cât și studentților care doresc să obțină o competență suplimentară ce are numeroase aplicații și cereri concrete în economia oricărei țări.
Cu o durata de 72 de ore, cursul abordează subiecte relevante pentru tema inovării într-o organizație: elaborarea strategiei de inovare a firmei, implementarea planului de realizare a strategiei de inovare al firmei, coordonarea dezvoltării profesionale a echipei, coordonarea culegerii de idei creative, crearea unui sistem de gestiune a datelor privind ideile de inovare, elaborarea metodelor de valorificare a capitalului intelectual al firmei, evaluarea procesului de inovare, asigurarea continuității procesului de inovare.
Cursul se desfășoară în perioada 18-26 iunie 2012, la sediul Centrului Regional de Formare Antreprenorială - Regiunea Vest, str. V. Alecsandri, nr. 8, ap. 8. Ultima zi de înscriere este 10 iunie 2012.
Candidații trebuie să aibă domiciliul sau reședința temporară într-unul din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Absolvenții cursurilor obțin certificate autorizate CNFPA (Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților).
La fiecare curs pot participa doar 20 de persoane. Formularele de înscriere pentru cursurile față în față se pot descărca online, pot fi puse la dispoziție prin poșta electronică (e-mail) sau pot fi ridicate direct de la sediul centrului.

Anunt Platina Cursuri individuale de limba romana in Timisoara

KS Language Centre din Timisoara - Giroc organizeaza cursuri individuale de limba romana, pentru nivelul: incepator, mediu si avansati. Suportul de curs este reprezentat de manuale moderne, apariții recente ale unor edituri de succes din România, precum și de materiale originale proprii.