Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

De ce este important ca fiecare santier sa aiba popi metalici de calitate?

De ce este important ca fiecare santier sa aiba popi metalici de calitate?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1200

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In domeniul constructiilor popii metalici joaca un rol foarte important in ceea ce inseamna sustinerea greutatii in general, dar si siguranta muncitorilor. Este important ca schela sa fie din metal, iar asta inseamna ca sunt folositi popi metalici si suprafete metalice pentru ca schela realizata sa fie sigura si sa nu prezinte niciun risc. In cazul oricarui santier ati putut observa montate schele pe care muncitorii se urca pentru a realiza diferite activitati pe fatada cladirii.

Elemente de siguranta


Pentru ca lucrurile sa se desfasoare in siguranta pe santierul in desfasurare, exista cateva aspecte privind montarea schelei si este important sa se tina cont de:
 1. Persoana care va intocmi planul de montare si demontare a schelei trebuie sa fie cat se poate de competenta si sa aiba in vedere complexitatea ei. Acest lucru va depinde in mare masura de cat de mare va fi constructia.
 2. Stabilitatea schelei dupa montare este foarte importanta. Schela nu trebuie sa prezinte nicio forma de instabilitate, de deplasare.
 3. Planseele pe care se vor urca muncitorii trebuie sa fie sigure si stabile dar in acelasi timp sa permita circulatia pe ele intr-un mod cat mai sigur.
 4. Acolo unde shela se afla in curs de montare sau demontare, acest lucru trebuie semnalizat corespunzator pentru a evita posibile accidente.
 5. Supraveghetorul santierului trebuie sa aiba si sa inteleaga intregul plan al schelei si instructiunile de folosire.
Schelele sunt impartite pe mai multe categorii precum:
  • schele fixe de fatada
  • schele mobile
  • schele reglabile pentru interior

Pentru ca acestea sa isi indeplineasca utilitatea cu success trebuie sa poata fi montate si demontate cu usurinta, trebuie sa fie modulare, adica sa poata fi montate sau demontate partial, sa ofere acces facil la trecerea de la un etaj la altul si sa asigure un suport stabil.

Popii metalici nu sunt folositi doar pentru shelele pe care se urca muncitorii pentru a lucre, ci si pentru sustinerea cofrajelor, planseelor sau a peretilor. Pentru ca acest lucru sa fie posibil sunt utilizate diferite accesorii:

 1. Popi metalici cu placa
 2. Popi metalici cu teu
 3. Popi metalici cu filet exterior
 4. Popi metalici pentru tragere si impingere
 5. Trepied pentru popi metalici
 6. Furca in forma de “u” pentru popi metalici


Apeleaza la furnizori specializati


LucInvest este un furnizor de echipamente esentiale in domeniul constructiilor: cu o retea nationala de furnizori specializati, LucInvest comercializeaza sisteme complete de produse si de servicii profesionale. Aflati de peste zece ani in piata romaneasca, societatea LucInvest a devenit in scurt timp un partener de incredere atat pentru constructori, antreprenori sau subantreprenori.

Compania detine depozite constant aprovizionate, precum si o gama variata de echipamente, utilaje si scule pentru constructii. LucInvest furnizeaza sisteme complete de schelarie metalica, asigurand totodata transportul, montajul si demontarea acestora. Misiunea companiei urmareste asigurarea logisticii de santier pentru proiecte de dimensiuni mici, medii sau mari.

Echipa de specialisti si cu o vasta experienta in domeniul constructiilor a lucinvest.ro va sta la dispoztie cu toate informatiile de care aveti nevoie si va aduce o gama variata in tot ce inseamna echipament de baza pentru realizarea unei constructii indeiferent de profil. In plus, veti gasi incepand de la piulite la buldo-excavator dar si toata logistica de care este nevoie pentru buna desfasurare a unui santier.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro