Timisoara

Deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Timisoara

Deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0723318626
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
866

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Timisoara

Activitatiile firmei RDA Top contin operatiuni de deratizare, dezinsectie si dezinfectie cu caracter sanitar (in vederea combaterii organismelor nocive pentru sanatate), iar pe de alta parte, dirijate inspre combaterea plagilor care afecteaza: imobile, mobilier si alimente.

Obiectul nostru de activitate
Populatiile tinta sunt insectele si alte artropode, precum si rozatoarele, cu incidenta direscta sau indirecta asupra sanatatii umane, edificiilor, instalatiilor, materiale textile si alte materiale, si alimente depozitate sau pregatite de consum. Controlul plagilor urbane include controlul termitelor, furnicilor si alte insecte de lemn.

Control si preventie
Dezinfectia elimina microorganismele patogene (bacterii, virusi si ciuperci) cauzante de inbolnaviri la oameni. Tratamentele pentru a evita aparitia bolilor transmise prin bacterii de origine ambientala (Legionella) au ca si obiectiv prevenirea si controlul acestei maladii, adoptand masuri igienico-sanitare in locurile in care Legionella este capabila sa se dezvolte si sa se imprastie.

Oferta personalizata de pret se poate obtine dupa o constatare la fata locului. Programariile se pot face telefonic la 0723318626.