Timisoara

Dermapen - inlaturarea vergeturilor in Timisoara

Dermapen - inlaturarea vergeturilor in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0356268021, 0752309422
Web
http://www.timisoreni.ro/despre/oriental-beauty...
Social links
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Apartine de
Oriental Beauty Spa
Vizualizari
7225

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Dermapen - inlaturarea vergeturilor in Timisoara


Tratamentul de regenerare cu microace: Dermapen

Tratamentul cu acest dispozitiv vizeaza stimularea regenerarii dermului prin producerea de colagen si elastina ca urmare a microtraumatismelor produse de acele dispozitivului.

Acest tratament are indicatii foarte clare in tratarea liniilor si ridurilor fine din jurul ochilor sau de pe fata, micsorarea porilor dilatati, reducerea si atenuarea cicatricilor post traumatice, post acneice sau post varicela, tonifierea dermului si hidratarea lui.

Dermapen este un dispozitiv cu ace detasabile, sterile, de unica folosinta care penetreaza pielea cu o viteza si o adancime reglabile in functie de afectiunea tratata si de calitatea dermului.

Procedura in sine dureaza 60 de minute si contine urmatorii pasi:
1. Dezinfectarea dermului
2. Aplicarea solutiei anestezice
4. Personalizarea tratamentului prin Aplicarea unor seruri speciale care au rolul de hrani dermul cu substantele active de care acesta are novoie: seruri nanotehnologice cu o concentratie ridicata: colagen, elastina, acid hialuronic, vitamine etc.
5. Aplicarea Dermapenului pe toata suprafata dermului, prin miscari circulare sau longitudinale cu insistarea pe anumite zone unde regenerarea trebuie stimulata mai profund, exemplu cicatrici post traumatice, post acneice, post varicela.
6. Incheierea sedintei prin aplicarea unei masti adecvate tipului de ten, pentru calmare, urmata de o crema hranitoare cu factor de protectie.

Vindecarea dermului se va produce in urmatoarele 24-72 de ore, eritemul se reduce treptat, pielea se poate descuama usor. Dupa etapa de vindecare urmeaza etapa de regenerare a dermului in care productia de colagen si elastina creste, iar efectele incep sa se vada la nivelul zonei tratate. Astfel dupa 1 saptamana - 10 zile, dermul incepe sa fie hidratat, ridicat, tonic, porii vizibil mai micsorati, ridurile fine si cicatricile post acneice sau post traumatice vizibil atenuate.

Pentru un rezultat de durata se recomanda un numar de sedinte intre 3-5 la interval de 3 saptamani.
Costul tratamentului variaza intre 390-490 depinde de tipul substantelor active folosite.

Va asteptam in cele 2 locatii:

Oriental Spa Dumbravita:
- Adresa: Strada Ferventia, nr. 25 A
- Telefon: 0356268021, 0752309422

Oriental Spa Timisoara
- Adresa: Str. A Demetriade, nr. 1 - Iulius Mall Timisoara - etajul 1
- Telefon: 0356268021, 0752309422.