Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Descoperă chiar astăzi de ce telefonul tău mobil, dacă ar putea vorbi, ți-ar cere o husă personalizată de la BitCase!

Descoperă chiar astăzi de ce telefonul tău mobil, dacă ar putea vorbi, ți-ar cere o husă personalizată de la BitCase!

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
669

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dacă telefonul tău mobil ar putea vorbi, ți-ar cere foarte multe. Poate că și-ar dori un nou cablu de încărcare, ca tu să nu îl mai suprasoliciți și, cu siguranță, o husă care să îl merite cu adevărat. Dacă telefonul tău ar avea glas, ți-ar spune că este timpul să îi cumperi huse doar de la BitCase.

De ce? Pentru că BitCase înseamnă, înainte de toate, calitate, prețuri accesibile, și nu în ultimul rând posibilitatea de a personaliza husa pentru telefonul tău. Practic, BitCase înglobează într-un întreg toate dorințele telefonului tău. Dacă aceștia știu deja ce își dorește telefonul tău, nu crezi că ar fi timpul să îi transformi dorințele în realitate?

Un accesoriu cool și funny - husa personalizată cu poza animalului de companie!

Cei de la BitCase au scos recent pe piață un nou concept de huse personalizate. Este vorba despre cele cu fața animalului tău de companie. Sunt funny și totodată extrem de cool, motiv pentru care telefonului tău nu i-ar sta deloc rău cu o astfel de husă de protecție.

Cum personalizezi o husă cu fața animalului tău de companie? Tu nu trebuie să faci nimic complicat, căci designerii de la BitCase se vor ocupa de tot până la cele mai mici detalii. Doar accesează BitCase.ro, secțiunea huse personalizate, și încarcă o fotografie cât mai clară cu animalul tău de companie. După cum spuneam, designerii se vor ocupa de tot ce înseamnă decupajul acesteia. În maxim 2 zile lucrătoare vei și intra în posesia husei. Nu crezi? Testează acest lucru chiar acum pe bitcase.ro.

Tot aici poți personaliza și huse cu fața prietenului sau prietenei tale. Procedeul este același.

Telefonul tău mobil și-ar dori ca tu să fii cel care alege poza reprezentativă pentru husă!

Treci direct la lucrul de care mulți se feresc: unicitatea. Ai toate motivele, dar și toate șansele, să îți dorești o husă personalizată pentru telefonul tău și să reușești să fii unic. BitCase este din nou soluția, magazinul online în cadrul căruia poți personaliza huse pentru diverse tipuri de modele de telefoane.

Probabil vei spune că în 2021 poți personaliza huse pentru telefoane în mai toate magazinele. Este adevărat, însă BitCase vine cu un pachet parcă infinit de motive pentru care l-ai alege pe el. Printre cele mai populare se referă la:

●spatele din sticlă rezistentă al huselor;
●senzația relaxantă și plăcută la atingere;
●compatibilitatea cu toate telefoanele cu încărcare wireless;
●marginile cu striații antialunecare;
●aplicarea printului sub spatele de sticlă pentru extra protecție pe termen lung;
●prețul ce face diferența.

Te vei convinge că este vorba și despre alte avantaje la mijloc după ce vei accesa bitcase.ro și vei explora cu atenție vitrinele virtuale.

Cât costă o husă personalizată și de ce telefonul tău mobil o vrea neapărat de la BitCase?

Telefonul tău mobil și-ar dori o husă personalizată de la BitCase pentru că știe deja că aceasta costă doar 75 de lei. Nici nu ești nevoit să plătești transport, iar produsul va ajunge la tine în cel mai scurt timp. Mai mult decât atât, poți cere și împachetarea husei personalizate - nu trebuie să plătești nimic în plus.

Nu uita de faptul că toți consumatorii aleg BitCase atunci când vor ceva nou, un magazin online care să le înțeleagă dorințele și să le ofere mai mult decât calitate atunci când vine vorba de huse. Este un nume nou pe această piață de profil ce are un potențial uriaș și a demonstrat deja acest lucru. Cum? Știe deja ce și-ar dori telefonul tău dacă ar putea vorbi și e suficient.

Împarte bucuria și cu prietenii - povestește-le chiar astăzi despre BitCase!

Un asemenea magazin online de huse personalizate nu poate fi lăsat în umbră. Fă-le un bine prietenilor tăi, invită-i în comunitatea BitCase. Cât crezi că dorințele telefonului tău mobil vor rămâne neîmpărtășite? Mai bine le satisfaci chiar astăzi, decât să afle alții că nu ai făcut-o.

Accesează bitcase.ro și fă-te comod în casa huselor personalizate. Aici calitatea este din partea casei, la fel și diversitatea, alături, bineînțeles, de prețul accesibil. Pentru un 2021 în care telefonul tău va străluci la propriu, alege husele personalizate de la Bitcase. Acest magazin online este extrem de activ și în cadrul rețelelor de socializare.

Contact BitCase

0744 330 671

contact@bitcase.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com