Timisoara

Descoperă lenjeria modelatoare care ți se potrivește

Descoperă lenjeria modelatoare care ți se potrivește

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
63

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fiecare femeie este în căutarea unei piese vestimentare care să îi răspundă la o serie de întrebări dificile, cum ar fi: cum alegem tipul de lenjerie modelatoare? În funcție de formă, culoare, model? În ultimul timp, cât mai multe femei indiferent de modelul corporal și indiferent de mărimea trupului, au reușit să își accepte formele cu o notă încrezătoare și plină de pozitivism în propriul corp.

Unul dintre factorii importanți în această transformare enormă de mentalitate este reprezentat de noile tehnologii care sunt folosite în fabricarea lenjeriei modelatoare. Acest fapt le oferă șansa tuturor femeilor să se simtă mai încrezătoare și mai confortabile în orice ținută aleasă. Lenjeria modelatoare, așa cum îi spune și numele, are funcția de a modela silueta și de a scoate în evidență formele la care ai visat și pe care ți le-ai dorit.

Care este scopul lenjeriei modelatoare?


Alegerea articolului vestimentar de lenjerie modelatoare te va ajuta, în mod concret, să ascunzi pliurile nedorite de grăsime. Acesta constituie tipul de lenjerie care are rolul de a modela, printr-o simplă purtare, pieptul, șoldurile, talia, fesele sau coapsele. Un alt avantaj al alegerii acestui tip de lenjerie constă în reducerea până la două mărimi, astfel creând o imagine care, în mod sigur, va fi pe placul tău.

O lenjerie modelatoare va rezolva multe probleme cu care se confruntă femeile în ultimul timp, printre care le enumerăm pe cele mai întâlnite: problema surplusului de piele nedorit, chiar și după o cură de slăbire; problema surplusului de piele care există după o naștere; problema siluetei lipsite de tonus sau pe cea a coapselor care prezintă celulită. Chiar dacă mergi la un loc de muncă sau dacă vrei să te îmbracă pentru o ocazie specială, meriți să ai șansa de a te simți încrezătoare și fermecătoare.

Care sunt tipurile de lenjerie modelatoare?


Tipurile de lenjerie modelatoare sunt în funcție de părțile corpului pentru care au fost create. O lenjerie de tipul chilotului lung sau scurt are rolul de a subția șoldurile, mai ales în alegerea variantei cu talie înaltă. Colanții modelatori sunt special formați pentru cele care sunt interesate de forma piciorului, unde poți opta pentru o pereche de colanți care dau o formă irezistibilă piciorului. Un maiou din categoria lenjeriei modelatoare are funcția de a elimina umflăturile inestetice de la nivelul abdomenului, a spatelui și a pieptului. Aici este prezentă varianta celor cu cupe sau fără cupe pentru sâni.

Dacă vei alege modelul fără cupe pentru sâni, vei avea nevoie de un sutien de mărime potrivită. Corsetul este articolul vestimentar care se poartă tot pe sub haine, rolul său fiind de a minimiza imperfecțiunile din zona abdomenului și de a oferi o talie de invidiat. Piesa vestimentară tip body se poate purta ca o lenjerie modelatoare în fiecare zi, modelând zona feselor și a șoldurilor. Rochia din această categorie are o lungime mai mare decât maioul și poate ajunge până la jumătatea genunchiului, fiind cu sau fără cupe, poți opta pentru varianta care te avantajează.

Lenjeria modelatoare pentru femei se găsește în câteva culori: alb, negru și bej ori nude. Una dintre cele mai alese opțiuni este cea de bej sau nude, deoarece devine invizibilă, fiind asemănătoare culorii pielii. O lenjerie modelatoare îți oferă o mulțime de avantaje care te vor bucura atunci când alegi să o porți.