Timisoara

Despre cresterea angajamentului in companie, cu Ileana Alexandru, HR Director Mega Image

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
719

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cat de engaged este o persoana in anul 2016, dar mai ales cum crestem angajamentul in cadrul unei companii aflam de la Ileana Alexandru, HR Director Mega Image, care prezinta in cadrul HR Summit Timisoara, Studiul de caz Mega Image: 3 metode de crestere a angajamentului.
"Comunicati! Comunicati! Dati-le raspunsuri inainte sa va intrebe. Oamenii informati sunt oamenii multumiti."

Ileana Alexandru, HR Director Mega Image, activeaza in cadrul acestei companii de peste 15 ani, ocupand din 2008 pozitia de Director de Resurse Umane, in acelasi timp fiind si membru in Comitetul executiv. Acest fapt ii permite sa aiba acces la o imagine de ansamblu asupra companiei, sa inteleaga directia in care se indreapta compania, construind astfel cele mai bune strategii de dezvoltare.
Incepand cu anul 2015, ocupa functia de Vice Presedinte Resurse Umane. Conferinta de Resurse Umane HR Summit se afla la cea de-a zecea editie la nivel national, iar in 19-20 Mai va fi organizata la Timisoara de catre agentia de evenimente Libero Events.

HR Summit aduce in atentia timisorenilor reprezentanti ai companiilor BRD, Mega Image, Flanco, Telekom, Estée Lauder Romania, Human Invest, Hart Consulting, Signal Iduna, Romanian Software, Self Trust Academy.