Timisoara

Dezinsecţia profesională - soluţia optimă împotriva viespilor din spaţiile interioare sau exterioare

Dezinsecţia profesională - soluţia optimă împotriva viespilor din spaţiile interioare sau exterioare

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
394

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Confundate de cele mai multe ori cu albinele, viespile se numără printre insectele care, pe cât de benefice pot fi prin faptul că ne protejează grădinile şi vânează intens anumiţi dăunători precum omizi sau alte larve, pe atât de periculoase pot fi pentru sănătatea umană. Prin urmare, prezenţa unui cuib de viespi pe lângă casă sau chiar în interiorul acesteia reprezintă un pericol care nu trebuie neglijat şi care trebuie minimizat pe cât de mult posibil prin intermediul unei intervenţii de dezinsecţie, efectuată de către o echipă de profesionişti din sectorul DDD (Dezinsecţie-Deratizare-Dezinfecţie).

Ce sunt viespile şi unde îşi fac cuibul

Viespile sunt nişte insecte de culoare negru-maro, de dimensiuni reduse (circa 2-40 mm), cu pielea lucioasă şi netedă, talie îngustă şi picioare zvelte. Acestea fac parte din familia Tenthredinidae, fiind destul de agresive atunci când observă că cineva încearcă să le invadeze spaţiul, având un mecanism de apărare bine dezvoltat. De cele mai multe ori, viespile obişnuiesc să îşi facă cuibul din lemn mărunţit cu mandibulele insectelor, în diverse spaţii comune precum acoperişurile şi podurile caselor, crăpături sau pereţi izolaţi, holuri sau orice alt loc cald, în care se simt protejate de vânt şi de ploaie.

Cât de periculoase sunt viespile

Un roi de viespi constituie o reală ameninţare pentru viaţa şi sănătatea omului de aceea serviciile de dezinsecție viespi trebuie să fie o prioritate. Aceste insecte au ace netede, purtătoare a unui venin care face ca înţepătura să fie extrem de dureroasă şi chiar capabilă să genereze un disconfort major, însoţit de simptome precummâncărimi, umflături sau roşeaţă locală vizibilă. Mai mult, înţepătura de viespe poate fi chiar letală, în special în cazul persoanelor alergice care pot suferi un şoc anafilactic, motiv pentru care nu trebuie tratată cu superficialitate. În acelaşi timp, un alt aspect demn de menţionat aici este faptul că viespile de sex feminin au o capacitate de a înţepa o anumită ,,ţintă” de mai multe ori, şi asta deoarece acul lor nu cade după utilizare.

Cum să gestionezi prezenţa viespilor

Prezenţa viespilor în propria locuinţă sau în imediata apropiere a acesteia este destul de problematică. Aceste insecte sunt destul de răzbunătoare iar combaterea lor pe cont propriu, prin intermediul unor spray-uri din comerţ sau a unor remedii populare se poate dovedi un adevărat dezastru, producând consecinţe pe care cu siguranţă nu ţi le doreşti. De aceea, atunci când vrei să scapi de viespile care dau târcoale gospodăriei tale este indicat să soliciţi serviciile de dezinsecţie ale unor firme autorizate şi specializate în domeniu, aşa cum este Pest Control de exemplu. Întrucât dezinsecţia contra viespilor este o procedură amplă ce trebuie să fie atent urmată, aceasta este necesar să fie efectuată numai de către profesionişti, prin intermediul unor echipamente de protecţie speciale şi a unor substanţe special concepute de combatere, menite să asigure rezultate pozitive instant în lupta cu aceşti dăunători.

Operatorii DDD cu experienţă în domeniu vor fi cei în măsură să intervină pentru tine, indiferent de tipul de suprafaţă vizată sau de gradul de infestare în cauză. De exemplu, în cazul în care ai de-a face cu prezenţa viespilor în interiorul casei tale, aceştia vor pulveriza cu ajutorul unui aparat special o anumită substanţă insecticidă direct pe corpul insectelor, în cuib şi în aer. În acelaşi timp, dacă te confrunţi cu invaziile de insecte în afara locuinţei, experţii în dezinsecţie vor aplica în cuibul acestora substanţe insecticide profesionale, care nu se comercializează în magazine şi care au rolul de a combate dăunătorii în condiţii de maximă siguranţă pentru om, animale şi mediul înconjurător.

În concluzie, nu uita că viespile îşi apără cu agresivitate teritoriul, înţepând oamenii chiar şi fără să fie provocate de cele mai multe ori. Prin urmare, este important să eviţi orice neplăcere şi să ceri ajutorul de specialitate ori de câte ori vrei să previi sau să combaţi invaziile de insecte din interiorul sau exteriorul casei tale.

Cine suntem si cum ne gasiti

PESTCONTROL este una din cele mai mari firme prestatoare de servicii DDD din Bucuresti si judetul Ilfov. Compania a trecut prin mai multe restructurari ajungand in prezent lider de piata in sectorul Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare. Compania se adreseaza clientilor din sectorul rezidential si comercial industrial.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL - servicii de deratizare
Adresă: Strada Vigoniei, nr. 6, București
Telefon: 0765 444 422