Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Dezvoltarea rapidă a ATM-urilor Bitcoin în România

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1381

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ce trebuie de știut despre ATM-urile Bitcoin?


Un bancomat Bitcoin este un aparat de schimb între criptomonede și monede fiduciare. ATM-uri Bitcoin au început să fie instalate prin toată lumea de la sfârșitul anului 2013. Un bancomat Bitcoin este conceput în primul rând pentru a schimba numerar în criptomonede, dar unele aparate (aproximativ 30%) oferă, de asemenea, posibilitatea de a efectua operațiuni de extragere de criptomonede în numerar. Deseori, utilizatorii trebuie să aibă un cont existent pentru a efectua tranzacții.

Bancomatele Bitcoin sunt aparate conectate la internet, care vă permit să introduceți bani în numerar în schimbul criptomonedelor, a căror sumă este indicată pe o chitanță de hârtie. În acest fel, aceștia taxează un tarif de tranzacție. Media este de 8 până la 15% atât pentru cumpărarea, cât și pentru vânzarea. Cu toate acestea, există ATM-uri de la companii precum Shitcoins.club, care oferă un procent absolut fantastic de 3%. Uneori, acest procent ajunge până la 0%, iar dacă urmăriți rețelele de media socială ale companiei, puteți obține o oferta de +3%. În 2014, Romania a fost prima țară din Europa care avea un crypto ATM.

ATM-uri Bitcoin în România și pe lângă dvs


În 2014, România a fost prima țară din Europa care avea un crypto ATM. Bitcoin ATM-uri Romania sunt ușor de folosit, iar poziționarea tuturor bancomatelor garantează siguranță maximă. Dacă doriți să aflați unde în București or în orice alt oraș se află ATM Bitcoin, puteți să folosiți site-ul special - shitcoins.club. Anume, când nu aveți mult timp și doriți să aflați cu un gând „bitcoin atm lângă mine”, utilizați bitcoin atm locations care este disponibil pentru orice om.

Shitcoins are 24 de bancomate peste toată România, și anume 6 dintre ei sunt instalate în București. Bitcoin ATM Bucuresti oferă oamenilor o utilizare comfortabilă și absolut în siguranță. ATM Bitcoin București sunt absolut sigure, deoarece se află în centrele comerciale. Atunci când se află în locații independente, ușa este întotdeauna încuiată în timpul tranzacției, într-un mod care oferă persoanei din interior un control total. Astfel, nimeni altcineva nu poate intra în afară de persoana din interior, care face tranzacția.

În concluzie, se poată ușor de afirmat, că Bitcoin ATM-uri sunt atât de comfortabile, că ignorarea lor este o adevărată crimă. În mod similar, exist Bitcoin ATM România instrucțiuni în rețele sociale sau pe youtube companiei Shitcoins, dar totuși, design prietenos a bancomatelor este ușor pentru înțelegerea intuitivă.

Bitcoin ATM Timisoara


Există o mulțime de hype în lume despre Bitcoin și ATM-urile Bitcoin. Toată lumea a pus ochii pe această nouă descoperire. Toată lumea încearcă să facă această invenție o mină de aur pentru ei. ATM-ul Bitcoin a stârnit curiozitatea investitorilor cu privire la afaceri și economie. Potrivit Bitcoin.com, există 7.000 de bancomate Bitcoin în lume. Această cifră va depăși 10.000 la sfârșitul anului 2023.

Pe măsură ce sistemul mondial trece la modul online, numărul utilizatorilor de bancomate Bitcoin crește rapid. Societatea noastra ce detine ATM-uri Bitcoin a prins amploare nu doar in București, ci si in Timisoara! Recent, in acest oraș, datorita numarului mare al clientiilor, am mai deschis inca o locație, pentru a face fata numarului mare de tranzacții!

ATM-urile Bitcoin sunt o sursa sigura, dar si rapida de tranzactionare, fapt ce îl dovedeste numarul mare de tranzacționării! Aceasta este o metoda simpla si eficienta, care duce la accesarea ușoară a portofoliului electronic, si transferului rapid de Cripto monede, urmand ca la fel de simplu, să retrageți banii din portofelul propriu.

Locatie ATM Bitcoin Timișoara


Acest ATM de Bitcoin se afla în Piața Consiliul Europei 2, Iulius Town, Timișoara 300088. Bancomat este situat lângă Segafredo caffe, informații suplimentare găsiți pe site-ul Shitcoins.club

Probleme comune intalnite la ATM


Una din probleme ce pot fi intampinate la ATM-urile noastre este ca hartia pe care se tiparesc tichetele se poate termina, însă în cel mai scurt timp un operator va merge în locația respectivă și va alimenta ATM-ul cu hartie. Desigur uneori echipamentul poate rămâne fără bani, problema care de asemenea se poate rezolva de către unul din operatorii noștri.

Daca ATM-ul nu emite chitanța?


In unele cazuri, s-a intamplat ca ATM sa ramana fara hartie, in acest caz ticket-ul nu este emis, dar dacă contactați suportul cu clienții, va putem genera noi un ticket sau un cod de tranzactie.

Ticket doveditor la cumparare si vanzare


Fie ca vinzi sau cumperi criptomonede, o sa primesti un ticket doveditor. ATM-ul nostru iti printeaza ticket care contine adresa QR, codul de bare sau de tranzactie, data si ora, suma introdusa. Codul QR este adresa unde trebuie sa trimiteti monedele, iar mai jos, cu acel cod de bare retrageti banii cand tranzacția este confirmată în blockchain.

Bitcoin ATM Timisoara Bulevardul


Locatie ATM în Timișoara Bulevardul


Acest ATM de Bitcoin se afla în Bulevardul Iuliu Maniu 37, Timisoara 300425, Romania, acesta fiind deschis 24 de ore 7 zile pe saptamana! Acesta este al doilea ATM din Timisoara, ATM pe care il poti gasii accesand harta de mai sus sau cautand pe google MAPS Bulevardul Iuliu Maniu 37, Timisoara 300425, Romania.

Detalii despre acest ATM


Probleme comune întâlnite la ATM-uri pot include: terminarea hârtiei pentru tipărirea tichetelor, ATM-ul rămânând fără bani, sau neemiterea chitanței. Aceste probleme pot fi rezolvate de către operatorii noștri în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care ATM-ul rămâne fără hârtie, iar ticket-ul nu este emis, clienții pot contacta suportul pentru a primi un nou ticket sau cod de tranzacție.

Atunci când cumpărați sau vindeți criptomonede, veți primi un ticket doveditor care conține informații precum adresa QR, codul de bare sau de tranzacție, data și ora, și suma introdusă. Codul QR este adresa unde trebuie să trimiteți monedele, iar cu codul de bare de mai jos, puteți retrage banii când tranzacția este confirmată în blockchain.

Cumpararea si vanzarea Criptomonedelor


Cumpărarea și vânzarea de criptomonede în România este ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să aveți un portofel virtual, precum Exodus, Trust Wallet sau Binance. Introduceți banii, scanați adresa portofelului, alegeți comisionul și în scurt timp veți primi criptomonedele dorite. Comisionul ATM-urilor noastre este variabil și poate ajunge chiar la 0% în unele zile cu promoții. Comisionul în timp real poate fi găsit pe CoinATMRadar.

ATM-urile noastre sunt sigure din toate punctele de vedere. Orice tranzacție efectuați este înregistrată în sistemul nostru, iar dacă întâmpinați o problemă, aceasta va fi rezolvată cu ușurință datorită faptului că avem totul stocat în memoria ATM-ului. Fie că vindeți sau cumpărați criptomonede, veți primi un ticket doveditor.

Ticket-ul conține adresa QR, codul de bare sau de tranzacție, data și ora, și suma introdusă. În cazul în care ATM-ul rămâne fără hârtie, un operator va ajunge acolo în cel mai scurt timp posibil și va alimenta ATM-ul.

Compania Shitcoins.club deține peste 190 de ATM-uri în întreaga Europa, acest lucru se datorează în mare parte clienților mulțumiți și încrederii acordate. Clienții din întreaga Europa tranzacționează cu ușurință și încredere, iar compania noastră nu poate fi decât mulțumită de acest aspect.

Noua Locatie din Timisoara


ATM-ul de bitcoin din Timișoara de pe Bulevardul este unul dintre cele mai moderne disponibile în oraș. Acesta permite clienților să cumpere și să vândă bitcoin, precum și alte criptomonede precum Ethereum sau Litecoin. Procesul este foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să introduceți banii, să scanați adresa portofelului dvs. virtual și să alegeți comisionul dorit. În scurt timp, criptomonedele vor fi transferate în portofelul dvs.

ATM-ul de bitcoin din Timișoara oferă comisioane competitive și poate chiar avea promoții cu comisioane 0%. Comisionul în timp real poate fi găsit pe CoinATMRadar. În cazul în care ATM-ul rămâne fără hârtie sau bani, un operator va ajunge acolo în cel mai scurt timp posibil și va rezolva problema. În concluzie, ATM-ul de bitcoin din Timișoara de pe Bulevardul este un instrument valoros pentru oricine dorește să investească sau să tranzacționeze criptomonede într-un mod ușor și sigur.

Reflecții asupra Convenției europene Blockchain 2023


Convenție Europeană Blockchain la Barcelona


În perioada 15-17 februarie 2023, Barcelona a găzduit cea de-a 8-a Convenție Europeană Blockchain, unde au participat sute de vorbitori și mii de participanți din diverse domenii, precum autorități de reglementare, bancheri, avocați, reprezentanți ai mass-media și directori executivi de blockchain. Convenția a reprezentat o oportunitate excelentă de a afla care sunt problemele actuale din lumea cripto și a fost unul dintre cele mai importante evenimente cripto din Europa.

Shitcoins.club la Convenția Europeană Blockchain


Shitcoins.club a fost prezent la convenție cu propriul stand, având ca scop extinderea operațiunilor și stabilirea de noi contacte în domeniu. În cadrul evenimentului, echipa Shitcoins.club s-a întâlnit cu investitori și părți interesate, primind oferte referitoare la amplasarea ATM-urilor Bitcoin în diverse locații și la intrarea pe noi piețe. Deși unele dintre aceste oferte nu se potriveau cu modelul lor de afaceri, în general, primirea a fost pozitivă.

Planurile de viitor pentru ATM-urile Bitcoin


În urma participării la Convenția Europeană Blockchain, echipa Shitcoins.club a primit oportunități de a extinde afacerea și de a intra pe noi piețe. Printre acestea se numără și oferte de amplasare a ATM-urilor Bitcoin în diverse locații. De asemenea, Shitcoins.club a avut chiar și un interviu cu echipa CoinTelegraph, unul dintre cele mai importante site-uri web care acoperă știrile cripto.

Posibilități de utilizare pentru criptomonede


Cazurile de utilizare pentru cripto sunt impresionante, dar piața este încă condusă în mare măsură de hype. Diviziunea dintre tipurile de criptomonede nu este încă clară, iar acest lucru arată că cripto-ul este încă în stadiul de început al adoptării. Deși granițele nu sunt încă clar dezvoltate, cripto-ul este aici pentru a rămâne și este în curs de dezvoltare rapidă atât pentru cazurile de utilizare din lumea reală, cât și pentru investitori. Adoptarea cripto-tehnologiei în sfera publică este inevitabilă atunci când cazurile de utilizare din lumea reală se vor întâlni cu investitorii.

Utilizarea bancomatelor Bitcoin


La bancomatele Bitcoin, cum ar fi cele de la Shitcoins.club, puteți cumpăra și vinde cu ușurință multe criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Tether (USDT), Litecoin și Dash. Taxele sunt mici, iar ofertele sunt regulate. Puteți introduce numerar în bancomat pentru a cumpăra aceste monede sau le puteți vinde pentru a primi o plată în numerar echivalentă.

Când va avea loc următorul EBC23?


Victoria Gago, co-fondatorul EBC, a trimis un e-mail în care anunță că următorul EBC va fi organizat în curând, cel mai probabil în octombrie-noiembrie 2023. Se așteaptă ca evenimentul să aibă dublul numărului de participanți față de ediția anterioară, fiind un eveniment mult mai mare.

Cripto înflorind în Europa


Este încurajator să vedem o creștere a criptomonedelor în Europa. Pentru a fi la curent cu evenimentele din lumea cripto, puteți urmări conturile de socializare ale Shitcoins.club, în special cele de pe Telegram și Instagram. Dacă doriți să găsiți ATM-uri Bitcoin Shitcoins.club, puteți consulta harta țării sau site-ul CoinATMRadar pentru a vedea locațiile din întreaga lume.

Tranzacții cripto sigure și rapide


Shitcoins.club este o opțiune bună pentru tranzacții sigure, rapide și ieftine cu criptomonede. Investitorii, atât noi cât și vechi, sunt bineveniți să facă tranzacții prin intermediul companiei.

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro