Timisoara

Diagnoza auto Profesionala in Timisoara

Diagnoza auto Profesionala in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0745625757, 0744517442
Web
https://www.demetra.ro/servicii-auto/
Social links
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 10 luni si 16 ore
Vizualizari
3369

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Diagnoza auto Profesionala by service auto Demetra Timisoara

Pentru ca autovehiculele moderne sunt "pline de electronica", fara o testare sau diagnoza electronica nu putem constata si remedia defectiunile. Autovehiculele moderne utilizeaza senzori care transmit computerelor de bord informatii despre starea diferitelor sisteme (Motor, Abs, Airbag, Clima, etc...), iar aceste informatii pot fi accesate cu ajutorul tester-ului, iar in functie de ele se poate determina si remedia defectiunile.

Diagnosticand toate sistemele masinii tale afli cu exactitate care sunt problemele pe care aceasta le are si poti repara masina ta rapid si sigur. Suntem o echipa pasionata de domeniul auto si fiecare dintre noi are o experienta acumulata in aria lui de activitate pe care o impartasim cu placere clientilor nostri. Ceea ce faci din pasiune aduce intotdeauna satisfactii si beneficii.

Pasiunea insa trebuie completata de o experienta relevanta in domeniu si de o tehnologie de ultima ora pe care noi o detinem, astfel putem oferi servicii sigure,profesionale si de calitate la un pret nemaiintalnit in plus venim si la domiciliul clientului la cerere.

Filtre anunt

Facilitati: Diagnoza auto computerizata