Timisoara

Digitalizeaza compania si implementeaza un ERP care sa te conduca spre succes

Detalii

Telefon
0729905555
Social links
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
120

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Digitalizarea companiei si subiectul digitalizarii activitatilor din cadrul unei companii este din ce in ce mai des intalnit in randul managerilor, aceasta reprezentând de fapt trecerea de la activitatea desfasurata manual la activitatea desfasurata digital.

De ce este importanta digitalizarea companiei?


Digitalizarea reprezinta un pilon de rezistenta al oricarei companii in ziua de astazi. Pentru a avea succes si a te plasa cat mai sus intr-un mediu economic ce trece constant prin schimbari, este important sa fii competitiv si sa profiti de fiecare oportunitate ce ti se iveste in cale, digitalizarea fiind unul dintre ele. Digitalizarea joaca un rol important in:

Relatia cu clientii

Clientii devin din ce in ce mai selectivi datorita multiplelor optiuni pe care le au. Prin digitalizare poti oferi servicii calitative clientilor tai precum o aplicatie descarcabila pusa la dispozitie de compania ta, tranzactii desfasurate facil si furnizarea serviciilor si produselor cat mai rapid.

Experienta angajatiilor


Unul dintre scopurile principale ale unei companii este crearea unei experiente mai simple si mai moderne angajatilor sai prin implementarea in cadrul companiei a ultimelor tehnologii de pe piata. Statisticile arata faptul ca investitia in digitalizarea activitatilor companiei faciliteaza activitatea angajatilor si creste gradul de satisfactie a acestora. Digitalizarea companiei tale ofera atat instrumentele de care angajatii tai au nevoie cat si acces de oriunde la informatie.

Optimizarea proceselor din companie


Capacitatea business-ului tau de a furniza servicii de calitate atat clientilor cat si angajatiilor sunt determinate de procesele companiei tale. Facilitarea fortei de munca, digitalizarea proceselor si automatizarea task-urilor sunt doar cateva dintre exemplele de optimizare care creeaza eficienta si agilitate in cadrul companiei tale.

Cum digitalizam compania?


Pentru ca procesul de digitalizare al companiei sa aiba success, este necesara intocmirea unei strategii potrivite. Cum o vom creea? Iată câteva soluții:

 • Să ne analizam corect compania

Primul pas in drumul tau spre digitalizare este de a analiza activitatile companiei tale pentru a determina capabilitatile tehnologice pana in prezent. De altfel, este necesara si o evaluare a competitiei cu scopul de a identifica pozitia pe care o ocupa compania ta in piata verticalei tale de business. Primul pas reprezinta cautarea unui raspuns la intrebari precum: Care sunt riscurile si trendurile care urmeaza sa apara pe piata? Ce departamente din cadrul companiei mele au nevoie de imbunatatiri?

 • Sa aflam obiectivele companiei

Dupa analiza amanuntita facuta asupra companiei tale, este timpul sa privesti in viitor si sa iti stabilesti obiective ce pot fi realizate odata cu abordarea digitalizarii. Ce mi-am propus sa realizez? Ce experienta doresc sa creez clientilor mei? Odata ce iei in considerare aceste intrebari, stabileste obiectivele companiei tale pe termen lung si pune accent pe perspectiva de viitor a companiei tale.

Care sunt departamentele tinta?

Acum ca stii unde se pozitioneaza si unde doresti sa ajunga compania ta, poti identifica unde exista lacune si cum le poti remedia. Trebuie sa iei in considerare urmatoarele premise: Ce departamente necesita suplinite? Ce ineficiente si redundante exista? De ce resurse, informatii sau procese vei avea nevoie pentru a-ti indeplini obiectivele?

Pasii necesari digitalizarii

Acum ca ai subliniat toate obiectivele si lipsurile pe care compania ta le are, poti creea o lista strategica a drumului pe care doresti a-l urma pentru a-ti indeplini obiectivele. Aceasta lista poate include remodelarea infrastructurii companiei tale, recalificarea personalului si tranzitia catre un proces de dezvoltare nou. Aceasta este necesar sa fie flexibila odata cu demararea procesului de digitalizare.

 • Implementarea unui ERP

Odata ce ai intocmit o lista care trebuie parcursa pentru procesul de digitalizare, este necesara implementarea unui sistem ERP. Daca doriti mai multe informatii despre o solutie ERP, echipa Scribsoftware va asteapta, ca impreuna cu dumneavoastra sa gasim cea mai potrivita solutie pentru afacerea pe care o manageriati.

In ziua de astazi, cand tehnologia avanseaza atat de rapid, devine usor sa nu dam atentie ultimelor inovatii si produse software, considerandu-le irelevante sau ca nu ne aduc prea multe beneficii. Totusi, ignorarea acestui progres tehnologic poate fi in detrimentul nostru si poate aduce dezavantaje antreprenorilor.

In ultimii ani, dezvoltarile tehnologice menite sa ajute afacerile au progresat significant. Sistemele pentru computer si Inteligenta Artificiala au inceput sa inlocuiasca nevoia finalizarii manuale a task-urilor predispuse erorilor, a caror rezolvare ocupa mult timp echipelor de HR. Afacerile care au indraznit sa se avante in lumea in care tehnologia si business-ul se intalnesc, culeg acum roadele, dupa ce au remarcat cat de mare este impactul pe care aceasta inovatie il poate avea asupra succesului unei companii.

In ciuda numarului impresionant de afaceri care opereaza utilizand sisteme interne computer-based, multi antreprenori sunt inca ezitanti in a face aceasta schimbare. Poate fi descurajant pentru o afacere sa treaca de la un sistem cu care sunt obisnuiti si care a functionat destul de bine ani de zile. Dar, chiar daca poate exista o perioada de tranzitie initiala, pana cand compania se obisnuieste cu noul sistem business, pentru cei care nu fac aceasta schimbare riscurile vor fi mai mari.

Una dintre cele mai importante inovatii software pentru orice business este ERP-ul. Enterprise Resource Planning-ul reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai utile instrumente disponibile astazi oricarei afaceri. Pe langa faptul ca furnizeaza un numar de caracteristici special create pentru a optimiza eficienta strategiei dumneavoastra de business, acest tip de software este de asemenea o investitie cost-eficienta, pe care o veti utiliza ani buni de acum inainte.

Pentru cei care inca se indoiesc de necesitatea unui ERP, acestea sunt cateva beneficii pe care sistemul ERP vi-l poate aduce afacerii dumneavoastra:

 • comunicare mai rapida si mai usoara
 • Comunicarea reprezinta cheia succesului oricarei afaceri, si tocmai de aceea sistemele ERP ofera o platforma de lucru online pentru a face posibila o comunicare mai usoara intre angajati.
 • Economiseste timp pentru a prioritiza task-urile a caror rezolvare dureaza mult
 • ERP-ul poate prelua task-urile repetitive, astfel incat angajatilor sa le ramana mai mult timp pentru a se concentra pe task-uri complicate.
 • Clarifica obiectivele companiei
 • Creste vizibilitatea pentru target-urile, proiectele si obiectivele pe term-lung ale companiei, ajutand angajatii sa progreseze eficient.
 • Urmareste progresul
 • ERP-ul poate furniza rapoarte pentru a monitoriza progresul companiei catre target-uri specifice.
 • Permite rezolvarea problemelor intr-un mod prompt si eficient
 • Dashboard-urile grafice furnizeaza o buna vizualizare a datelor, ceea ce ajuta la identificarea anomaliilor/situatiilor problema, astfel incat sa puteti actiona la timp pentru rezolvarea acestora.
 • Personalizat nevoilor clientilor
 • Sistemul ERP poate fi adaptat pentru fiecare tip de afacere pentru a va asigura ca satisface toate nevoile echipei dumneavoastra.

Dovezile sunt clare, software-ul ERP are potentialul de a va revolutiona afacerea. Cu cat mai multe companii fac aceasta tranzitie, cu atat cei care nu implementeaza un sistem ERP risca sa ramana in urma companiilor concurente. Fiti printre companiile care inteleg sa aleaga calea rapida si eficienta catre succes si un viitor asa cum ati visat si cautati-ne pentru ca impreuna sa gasim cea mai buna solutie spre succesul companiei dumneavoastra!

Contacteaza ScribSoftware pentru mai multe informatii despre solutiile optime pentru digitalizarea afacerii tale, fie telefonic 0729 905 555, fie direct pe site ScribSoftware.ro

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Timisoara
 • 0770470210