Timisoara

Dispecerate de securitate – Proiecte unice pentru siguranta clientilor Helinick – Gestionare eficienta a sistemelor de siguranta si securitate

Dispecerate de securitate – Proiecte unice pentru siguranta clientilor Helinick – Gestionare eficienta a sistemelor de siguranta si securitate

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
991

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Instalarea unui sistem de alarma reprezinta solutia ideala pentru a va proteja locuinta si bunurile din aceasta, firma sau diverse spatii private sau comerciale. O astfel de investitie este deosebit de utila pe termen lung si necesita colaborarea cu un specialist in domeniu, asa cum este Helinick. Aceasta companie cu peste doua decenii de experienta vine in completarea sistemelor de alarma cu dispecerate de securitate eficiente si performante. Acestea ajuta la gestionarea sistemelor de siguranta si securitate si pot fi mobile sau fixe, in functie de necesitati.

Ce rol au aceste dispecerate de securitate? Solutii profesionale Helinick


Dispeceratele de securitate au rolul de a monitoriza starea de securitate, dar si de a sprijini interventiile specialistilor atunci cand este nevoie. Mai exact, acestea sunt niste puncte de control si comanda a sistemelor de securitate si pot fi amenajate in diverse sedii, sau chiar autovehicule si containere, pentru a putea fi transportate acolo unde este nevoie, in cel mai scurt timp. Sistemele oferite de Helinick fac parte din categoria premium, ceea ce inseamna ca in cadrul dispeceratelor de securitate nu exista greseli sau erori.

Din ce sunt alcatuite aceste dispecerate de securitate? Echipamente moderne si operatori specializati


In general, dispeceratele de securitate Helinick sunt alcatuite dintr-o serie de echipamente amplasate in camere tehnice special amenajate sau chiar centre de date. La acestea se adauga echipa de operatori, afisajele cu informatii in timp reale, un jurnal special de semnalizari si activitate a operatorilor, precum si cateva posturi de lucru ocupate numai atunci cand este necesar. Cu ajutorul acestora, se culeg date reale chiar de la fata locului, date ce urmeaza a fi clasificate si analizate pentru a fi cat mai usor de folosit atunci cand intervine o situatie de urgenta.

Clienti multumiti de peste 20 de ani – Dispecerate de securitate Helinick


Prin conectarea la aceste dispecerate de securitate se asigura monitorizarea tuturor evenimentelor petrecute la nivel de sistem (alarme, alarme false, dezactivari, activari, defectiuni etc), implicit si interventia echipajelor specializate in cazul in care exista un pericol real in urma identificarii unei stari de alerta.

Beneficiarul este intotdeauna anuntat despre incidentele petrecute sau modificarile necesare pentru diverse servicii de mentenanta. Toate acestea sunt asigirate prin gama de dispecerate de securitate Helinick, concepute special pentru a scurta durata de interventie in caz de nevoie si a detine toate informatiile necesare despre functionarea unui sistem de securitate.

Dispecerate de securitate – O investitie garantata pentru siguranta si confortul dvs.


Compania Helinick are o experienta vasta in ceea ce priveste sistemele de securitate si gestionarea situatiilor de urgenta, astfel ca specialistii de aici sunt in masura sa va ofere cele mai bune servicii, dar si recomandari tehnice. Asadar, daca sunteti interesati de avantajele unor dispecerate de securitate de top, nu ezitati sa cereti ajutorul acestei companii. Fiecare proiect se bazeaza pe o colaborare unica, consultanta personalizata si solutii optime.

Informatii suplimentare despre serviciile si produsele Helinick sunt disponibile pe si la numerele de telefon:
Tel:+(4021) 4044444
Tel:+(4021) 4044400
Tel:+(4021) 4044430
Tel:+(4021) 4044420

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389