Timisoara

Echipa Ciuc Radler Romania Activa soseste din nou la Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
995

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 7 august 201518:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Pasionații sportului pe două roți sunt invitați să încurajeze grupul de cicliști, ca parte a inițiativei Ciuc® Radler România Activă
Echipa Ciuc Radler România Activă, sosește din nou la Timișoara, vineri 7 august, în ultima săptămână din aventura lor pe două roți. Sub îndemnul “Încurajează inițiativa Ciuc Radler România Activă”, pasionații de ciclism sunt invitați să îi susțină pe cei care parcurg o distanță-record de peste 2.500 de km, prin 383 localități, timp de 29 de zile și să li se alăture pe diverse porțiuni de traseu.

Timișorenii sunt așteptați vineri, 7 august, ora 18:00, la Stadionul Dan Păltinișanu să îi întâmpine și să îi încurajeze pe cicliștii care trasează cel mai mare desen pe GPS din România, parcurs în întregime cu bicicleta.
Început pe data de 18 iulie, în București, traseul atinge atât zone urbane, precum Timișoara, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad, cât și porțiuni de drum care le vor testa anduranța, cum sunt treceri prin munți, drumuri forestiere, albii de râu sau văi izolate.

“Campania <<Ciuc Radler România Activă>> duce pasiunea iubitorilor sportului pe două roți la un nou nivel și îi provoacă să parcurgă, cu bicicleta, un traseu care se va transforma în cel mai mare desen pe GPS, în România. Inițiativa vine ca un pas firesc al asocierii între Ciuc Natur Radler și stilul de viață activ, promovat de marcă prin platforma curentă de comunicare “Trăiește activ”. Astfel, toți cei care se bucură de acest stil de viață pot transforma mersul cu bicicleta într-o experiență remarcabilă”, declară Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Beer Brands HEINEKEN România.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta