Timisoara

Echipamente de protecție moderne și sigure!

Echipamente de protecție moderne și sigure!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Edcora
Vizualizari
316

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Esafe.ro este un magazin online românesc care comercializează echipamente de protecție de foarte bună calitate conforme cu standardele de protecția muncii actuale. Este vorba despre haine de lucru, încălțăminte de protecție, mănuși, echipamente pentru protecția capului, echipamente pentru persoanele care lucrează la înălțime, diferite categorii de scule, echipamente pentru sezonul ploios, pentru iarnă și pentru industria alimentară, etc.

Persoanele interesate pot accesa în acest moment site-ul de prezentare Esafe.ro și pot studia cu atenție toate echipamentele de protecție comercializate aici. Este vorba despre produse fabricate de companii celebre în acest domeniu: Panda, CRV, CERVA, Free Hand, Australian Line, DuPont sunt doar câteva exemple de astfel de producători.

Haine de protecție pentru foarte multe categorii de muncitori
Categoriile de haine de lucru sunt foarte variate. De aici, orice persoană juridică sau fizică poate achiziționa combinezoane de lucru, costume de lucru, fesuri, capișoane și șepci, impermeabile, halate de lucru, jachete de lucru, pantaloni și salopete, șosete, tricouri și bluze de lucru, veste de lucru, diferite accesorii pentru haine de protecție, etc.

Mai există și alte categorii importante de încălțăminte de protecție precum și alte produse interesante. Toate ofertele sunt postate pe site în acest moment inclusiv prețurile actuale și condițiile de livrare.

Costum impermeabil camuflaj Cleo – ARDON este un costum de lucru foarte potrivit pentru sezonul ploios de toamnă. Cusăturile sunt etanșe iar grosimea materialului din care este confecționat costumul este de doar 0,18 mm. Lungimea jachetei este de 85 de cm. Se închide cu fermoar și are glugă pliabilă în interiorul gulerului.

Pantalonii au talie elastică. Prezintă terminații care sunt ajustabile. Costumul este realizat de către firma ARDON. Această companie este renumită în realizarea de echipamente de protecție de foarte bună calitate. Toate echipamentele realizate de către această companie sunt conforme cu standardele internaționale privind securitatea în muncă. În acest caz este vorba despre standardul european EN 340.

Costum impermeabil cu glugă Hugo-ARDON este o altă recomandare pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră. Este vorba despre un costum recomandat tot pentru sezonul ploios care se apropie în curând. Materialul din care este realizate este de tip poliester 100%. Acest costum oferă protecție bună împotriva frigului, a ploii și pentru riscuri minime. Este realizat în conformitate cu standardele europene de protecție EN 340. Prețul produsului este de doar 34,50 lei, fără TVA.

Echipamente de protecție pentru persoanele care lucrează la înălțime
Pentru că produsele dedicate protecției persoanelor care lucrează la înălțime sunt de foarte multe tipuri, vă recomandăm să analizați cu atenție și această categorie de produse comercializate cu succes de către magazinul online Esafe.ro, încă din anul 2011. Este vorba despre produse de genul carabiniere, centuri și hamuri, corzi și cabluri, mijloace de legătură, opritoare de cădere, alte tipuri de accesorii pentru lucru la înălțime.

Toate produsele sunt postate în mod foarte vizibil pe site, de asemenea și prețurile lor. Mai puteți achiziționa cu ajutorul acestui site și echipamente pentru protecția capului: căști de protecție, măști de protecție, ochelari și protecție auditivă precum și echipamente pentru protecție respiratorie (măști, semimăști, filtre diverse, etc).
Când realizați o achiziție întrebați întotdeauna dacă echipamentele sunt în conformitate cu normele de protecția muncii și care sunt acestea.