Timisoara

Equilitri Journey

Equilitri Journey

Detalii eveniment

Telefon
0728001744
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1316

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 8 mai 2015 - Duminica 10 mai 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Metoda Equilitri Journey acum la Timisoara! Conferinta Gratuita si Programul Complet

EVENT CITY iti recomanda Equilitri Journey, o Experienta Unica si Extrem de Practica de Dezvoltare Personala, un program international, pentru prima data integral in limba romana, cu finantare 90% din partea Uniunii Europene.

Rezultatul a peste 15 ani de cercetare, testata în Asia și Europa și promovată de o echipă internațională, Equilitri cuprinde cele mai simple si eficiente solutii pentru prioritizarea si realizarea propriilor vise.

Equilitri Journey este un pachet complet menit să te ajute să-ți identifici obiectivele de dezvoltare personală și pașii pentru atingerea acestora (altfel spus, să-ți găsești drumul în viață), motivația să îți urmărești visele, soluții pentru provocări sau alte întrebări pentru care ai putea căuta răspuns.

CINE POATE PARTICIPA?
Tineri între 18-35 de ani. (aceste limite nu sunt stricte)

CÂT DUREAZĂ ȘI ÎN CE CONSTĂ?

Equilitri Journey este un program dezvoltat în 15 ani de cercetare și pilotat cu succes în țări de pe aproape toate continentele. Acest program conține câteva elemente distincte:

0. Conferinta de Prezentare cu Intrare Libera (29 aprilie)

1. Atelier (Workshop) de dezvoltare personală de 3 zile (8-10 mai) – eveniment în care vom face o serie de activități de curs și de lucru efectiv pe planul de dezoltare personală, folosind Equilitri Compass – un caiet de lucru conținând toate instrumentele de care ai nevoie.

2. Coaching pe o perioadă de 6 luni – pe email, skype, telefon sau chiar fața în față, dacă este cazul.

3. Suport online pentru analiza radială (unul din instrumentele Equilitri) și alte instrumente.

4. Grup de dezvoltare personală (7 noiembrie 2015) – o întâlnire de 3 ore care ne va ajuta să tragem concluziile și să încheiem acest proces.

LIMBA DE LUCRU
Pentru prima dată, vom derula Equilitri Journey în limba română. Materialele de lucru sunt disponibile doar în limba engleză, însă se va acorda sprijin de către cei doi traineri la fața locului.

TRAINERI:
Traineri și coach vor fi Teolin Codreanu și Alin Cuza, cu o bogata experienta internationala in domeniu.
  • Conferinta de Prezentare cu Intrare Libera - 29 aprilie, orele 18.30-21.30 - necesita inscriere in formular
  • Workshop - 8-10 mai 2015 - necesita inscriere in formular
LOCATIE (pentru Conferinta si Workshop): Timisoara, Casa Tineretului, str. Aries nr.19
INVESTITIA TA
Fara finanțarea europeană, programul ar costa 500 de euro pentru cele 6 luni. În cadrul proiectului însă vei putea beneficia de acest curs pentru 45 de euro.

În acest cost sunt incluse cursul inițial de 3 zile, 6 luni de coaching și grupul de dezvoltare personală de 3 ore de la final, precum și materialele de curs, inclusiv Equilitri Compass și pauzele de cafea.

REDUCERI: Pentru fiecare prieten adus în plus, primești o reducere de 10%.

INSCRIEREA IN FORMULAR ESTE OBLIGATORIE PENTRU PARTICIPARE, te rugam sa te inscrii atat pentru Conferinta cat si pentru Program